Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Kızılötesi Kurutma İşlem Koşullarının Hindistan Cevizi (Cocos nucifera L). Meyvesinin Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi ve İşlem Optimizasyonu
-
2023 - Devam Ediyor Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Kavun Çekirdeği Yağının Yağ Asidi Dağılımı, Kalitesi ve Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
-
2020 - 2021 Türkiye’de satışa sunulan aromalı zeytinyağlarında fitalatların belirlenmesi
-
2019 - 2020 Çörekotu yağının ağartılmasında, peroksit ve yağ kaybının yanıt yüzey yöntemi ile optimizasyonu
-
2014 - 2016 Moleküler Damıtma Yöntemiyle Yüksek Asitli Bitkisel Yağların Deasidifikasyonu İle Oleik Asit ve Squalenin Saflaştırma Koşullarının Optimizasyonu
-
2010 - 2012 Pirina Yağının Kızartma Stabilitesinin Belirlenmesi
-
2008 - 2011 Bitkisel kökenli atıklardan mikro-akışkan yöntemiyle nano boyutlarda reoloji düzenleyicilerinin üretilmesi: Emülsiyonlarda, kolloitlerde ve hamur ürünlerinde kullanılması