Makaleler
23
Tümü (23)
SCI-E, SSCI, AHCI (18)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (19)
ESCI (1)
Scopus (19)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (1)
22. Bazı Bitkisel Liflerin Gıda Emülsiyonları Üzerine Etkileri
Akademik Gıda
, cilt.10, sa.4, ss.60-64, 2012 (Hakemli Dergi)
23. EFFECT OF LOW-SODIUM SALT UTILIZATION ON SOME CHARACTERISTICS OF GROUND BEEF PATTIES
Gıda
, cilt.36, sa.2, ss.63-69, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
25
1. MATHEMATICAL MODELING OF INFRARED DRYING OF COCONUT (Cocos nucifera L.) BY USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY APPROACH [YANIT YÜZEYİ YÖNTEMİ YAKLAŞIMIYLA HİNDİSTAN CEVİZİNİN (Cocos nucifera L.) KIZILÖTESİ KURUTULMASININ MATEMATİKSEL MODELLENMESİ]
ÇUKUROVA 14th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Türkiye, 24 - 26 Mart 2025, ss.272-273, (Özet Bildiri)
2. KIZILÖTESİ KURUTMANIN HİNDİSTAN CEVİZİNİN (COCOS NUCIFERA L.) FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ VE İŞLEM OPTİMİZASYONU
3. ULUSLARARASI GIDA ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, 16 - 18 Ekim 2024, ss.171-172, (Özet Bildiri)
3. Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulan Zeytin Hamurlarının Duyusal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Çalışma
5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, 25 - 26 Şubat 2023, ss.583, (Özet Bildiri)
4. Ultrason Teknolojisiyle Elde Edilen Zeytin Ekstraktlarının Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Sekoiridoid Miktarlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, 25 - 26 Şubat 2023, ss.563, (Özet Bildiri)
6. Greener approaches and innovative technologies for the extraction of edible oils in food industry
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020, ss.43, (Özet Bildiri)
7. Evaluating Textural Effects of Different Hydrocolloids in “Cezerye” Prepared from Quince and Cornelian Cherry Fruit
The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.168, (Özet Bildiri)
8. “Cezerye” From Oleaster Fruit (Elaeagnus Angustifolia L.): Assessment Of Different Hydrocolloids
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
9. Multiobjective Optimization of Crude Hazelnut Oil Deacidification by Molecular Distillation
14th Euro Fed Lipid Congress , Ghent, Belçika, 18 - 21 Ekim 2016, ss.318, (Özet Bildiri)
10. A Study on Determining Evaporation Conditions of Oleic Acid Using Molecular Distillation and Multiobjective Optimization
14th Euro Fed Lipid Congress , Ghent, Belçika, 18 - 21 Ekim 2016, ss.302, (Özet Bildiri)
11. Kısmi Gliseridlerin Mayonezin Emülsiyon Stabilitesi ve Reolojisi Üzerine Etkisi
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.17, (Özet Bildiri)
12. Doğal Ve Yapay Antioksidanlarin Rafine Ayçiçek Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.88, (Özet Bildiri)
13. Trans fatty acids history of Turkey
2nd International Congress on Food Technology , Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.76, (Özet Bildiri)
14. Mono and Diglyceride Production by Transesterification of Refined Olive Oil
12th Euro Fed Lipid Congress , Montpellier, Fransa, 14 - 17 Eylül 2014, ss.222, (Özet Bildiri)
15. Effects of Partial Glycerides, Squalen and Free Fatty Acids on Frying Stability of Olive Pomace Oil
11th Euro Fed Lipid Congress , Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.305, (Özet Bildiri)
16. Comparison of Frying Stabilities of Olive Pomace Oil and Palm Olein
11th Euro Fed Lipid Congress , Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.304, (Özet Bildiri)
17. Gıda Sanayiinde Vakumda Damıtma Teknikleri ve Uygulama Alanları
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.53, (Özet Bildiri)
18. Effects of Different Distillation Conditions on Minor Compounds of Olive Pomace Oil
10th Euro Fed Lipid Congress , Krakow, Polonya, 23 - 26 Eylül 2012, ss.240, (Özet Bildiri)
19. Pirina ve Soya Yağlarının Kızartma Stabilitelerinin Karşılaştırılması
YABİTED 1.Bitkisel Yağ Kongresi , Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.66, (Özet Bildiri)
20. Kızartma Yağlarının Kalitesi Üzerine Etki Eden Faktörler
YABİTED 1.Bitkisel Yağ Kongresi , Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.67, (Özet Bildiri)
21. Frying Stability Assessment of Olive Pomace Oil in Comparison with Sunflower Oil
World Conference on Oilseed Processing, Fats Oils Processing, Biofuels Applications , İzmir, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2011, ss.35, (Özet Bildiri)
22. Triacylglycerol Structures of Hazelnut Oils
World Conference on Oilseed Processing, Fats Oils Processing, Biofuels Applications , İzmir, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2011, ss.45, (Özet Bildiri)
23. Usage of dietary nano fibers in food emulsions
1st International Congress on Food Technology , Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.57, (Özet Bildiri)
24. A research on emulsifying properties of nano fibers
1st International Congress on Food Technology , Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.473, (Özet Bildiri)
25. Effects of batch refining procedures on the isomer formation and oxidative stability of vegetable oils
The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010 - 17 Nisan 2020, ss.1066, (Özet Bildiri)
Kitaplar
18