Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2007 - 2013 Doktora

    Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

  • 2000 - 2002 Yüksek Lisans

    Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli), Türkiye

  • 1991 - 1996 Lisans

    Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2013 Doktora

    Seçilmiş yumuşak ekmeklik buğday hatlarında bisküvilik kalite özelliklerinin araştırılması

    Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)

  • 2002 Yüksek Lisans

    Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Tarafından Geliştirilen Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin ve Çeşit Adayı Hatlarının Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

    Ege Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli)

Yabancı Diller

  • B2 Orta Üstü İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

  • 2015Understanding linear mixed models from the ground up: Statistical tools for the Turkish National Breeding Programs

    Veri Analizi , International Wheat Improvement Program (IWWIP)

  • 2014Akreditasyon EğitimiMetod Validasyonu, Ölçüm Belirsizliğini Hesaplanması, İç ve Dış Kalite Kontrol

    Kalite Yönetimi , Tarım ve Orman Bakanlığı Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

  • 2013Akreditasyon Eğitim-TS EN ISO/IEC 17025 Standardına Göre İç Tetkik

    Kalite Yönetimi , Tarım ve Orman Bakanlığı Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

  • 2013Akreditasyon Eğitimi-Akreditasyon Süreci, TS EN ISO/IEC 17025:Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar”, TS EN ISO/IEC 17025 Standardına Göre Dokümantasyon

    Kalite Yönetimi , Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

  • 2012International Winter Wheat Improvement Program (IWWIP) Training Course on ”Wheat Grain Quality”

    Mesleki Eğitim , International Winter Wheat Improvement Program (IWWIP)

  • 2011 MoniQA Food Scientist Training ”Food Allergens Industry: Legislation, Analysis and Risk Management

    Yenilikçilik , Hacettepe University Food Engineeering Department

  • 20101 st International Cereal Quality Control Workshop-Evaluation of dough rheological properties and use of mixolab

    Yenilikçilik , Hacettepe Üniversitesi

  • 2010Laboratuvarda Kalite Gerekliliği ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar-Akreditasyon Eğitimi

    Kalite Yönetimi , Eskişehir Sanayi Odası

  • 2008Genel Bitki Fizyolojisi

    Mesleki Eğitim , Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

  • 2008Tahıl Yetiştirme Tekniği ve Yeni Çeşitlerin Tanıtımı

    Mesleki Kurs , Eskişehir, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Poliitkalar Genel Müdürlüğü Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

  • 2006Araştırma Yönetimi

    Proje Yönetimi , Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

  • 2001İSTATİSTİK EĞİTİMİ

    Mesleki Kurs , Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü

  • 1997Gıda Kontrolör Kursu

    Mesleki Kurs , Tarım ve Orman Bakanlığı