-
2007 - 2013 Doktora
Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
-
2000 - 2002 Yüksek Lisans
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli), Türkiye
-
1991 - 1996 Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
-
2013 Doktora
Seçilmiş yumuşak ekmeklik buğday hatlarında bisküvilik kalite özelliklerinin araştırılması
Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)
-
2002 Yüksek Lisans
Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Tarafından Geliştirilen Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin ve Çeşit Adayı Hatlarının Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Ege Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli)
-
B2 Orta Üstü İngilizce
-
2015Understanding linear mixed models from the ground up: Statistical tools for the Turkish National Breeding Programs
Veri Analizi , International Wheat Improvement Program (IWWIP)
-
2014Akreditasyon EğitimiMetod Validasyonu, Ölçüm Belirsizliğini Hesaplanması, İç ve Dış Kalite Kontrol
Kalite Yönetimi , Tarım ve Orman Bakanlığı Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
-
2013Akreditasyon Eğitim-TS EN ISO/IEC 17025 Standardına Göre İç Tetkik
Kalite Yönetimi , Tarım ve Orman Bakanlığı Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
-
2013Akreditasyon Eğitimi-Akreditasyon Süreci, TS EN ISO/IEC 17025:Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar”, TS EN ISO/IEC 17025 Standardına Göre Dokümantasyon
Kalite Yönetimi , Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
-
2012International Winter Wheat Improvement Program (IWWIP) Training Course on ”Wheat Grain Quality”
Mesleki Eğitim , International Winter Wheat Improvement Program (IWWIP)
-
2011 MoniQA Food Scientist Training ”Food Allergens Industry: Legislation, Analysis and Risk Management
Yenilikçilik , Hacettepe University Food Engineeering Department
-
20101 st International Cereal Quality Control Workshop-Evaluation of dough rheological properties and use of mixolab
Yenilikçilik , Hacettepe Üniversitesi
-
2010Laboratuvarda Kalite Gerekliliği ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar-Akreditasyon Eğitimi
Kalite Yönetimi , Eskişehir Sanayi Odası
-
2008Genel Bitki Fizyolojisi
Mesleki Eğitim , Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
-
2008Tahıl Yetiştirme Tekniği ve Yeni Çeşitlerin Tanıtımı
Mesleki Kurs , Eskişehir, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Poliitkalar Genel Müdürlüğü Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
-
2006Araştırma Yönetimi
Proje Yönetimi , Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
-
2001İSTATİSTİK EĞİTİMİ
Mesleki Kurs , Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü
-
1997Gıda Kontrolör Kursu
Mesleki Kurs , Tarım ve Orman Bakanlığı