Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

DETERMINING APPROPRIATE BLENDING RATIOS FOR DIFFERENT TEMPERING APPLICATIONS IN THE PRODUCTION OF BREAD FLOUR

6TH INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Trabzon, Türkiye, 23 - 25 Ağustos 2024, ss.495-496 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Kavuzsuz Arpa ve Yulaf İle Zenginleştirmenin Ekmeğin Bazı Beslenme ve Ürün Özellikleri Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi

3. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumunu (ISSRIS'23), Balıkesir, Türkiye, 15 - 18 Mart 2023, ss.633-635 Creative Commons License

FARKLI BUĞDAY TÜRLERİ VE YEREL ÇEŞİTLERİ İLE SON ÜRÜN KALİTE VE BESLENME ÖZELLİKLERİ

1. International Traditional Foods and Sustainable Food Systems Symposium, 10 Ağustos 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Ekmeklı̇k Buğday Islah Programlarında Gluten Kalı̇tesı̇nı̇n Değerlendı̇rı̇lmesı̇

Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumu, BANDIRMA, Türkiye, 22 Şubat 2021, ss.387-388 Creative Commons License

Some Practices Using GlutoPeak Tester: A High Shear Gluten Quality Evaluation Method

LACC IGW-13th International Gluten Workshop, Mexico City, Meksika, 14 Mart - 17 Ekim 2018, ss.140-142

Ekmeklik Buğday Islah Programları İçin Teknolojik Kalitenin Değerlendirilmesinde CIMMYT Modeli

Türkiye 13. Ulusal I. Uluslararası Tarla Bitkileri Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2019, ss.33-38

A Study on The Selection of Some Triticale Lines in Terms of Yield and Quality Parameters in Eskisehir Different Growing Conditions

2. International Conference on Triticale Biology Breeding and Production, Erzurum, Türkiye, 25 - 28 Haziran 2018, ss.18

Some Practises Using GLUTOPEAK TESTER: A High Shear Gluten Quality Evaluation Method

LACC/IGW 13 th International Gluten Workshop, Mexico City, Meksika, 14 Mart 2018, ss.115-116

Developing Bread Wheat (Triticum aestivum L. em Thell) Genotypes Having Low-Amylose Content

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.210

Makarnalık Kalite Özellikleri Taşıyan Buğday Genotiplerinin Belirlenmesi

11. Tarla Bitkileri Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2015, ss.212

Teknolojik Kalite ve Sağlık Açısından Buğdayda Kükürtün Önemi

2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Türkiye, 8 - 12 Nisan 2015, cilt.25, ss.197-198

Using Particle Size Index Hardness in Biscuit Wheat Selection

25th International Scientific-Experts Congress On Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.44

Determination of Durum Wheat Genotypes Having Suitable Quality Traits

International Plant Breeding Congress, Antalya, Türkiye, 10 - 14 Kasım 2013, ss.262

Fast And Easily Applicable Quality Parameters For Soft Wheat Breeding

International Plant Breeding Congress, Antalya, Türkiye, 10 - 14 Kasım 2013, ss.346

Using Of Mixolab Properties in Cookie Wheat Quality Evaluation

EuroFoodChem XVII, İstanbul, Türkiye, 7 Mayıs - 10 Ekim 2013, ss.570

Eskisehir Transitional Zone Agricultural Research Institute studies of development of biscuit wheat 2002-2012

23rd Internatıonal Scıentific-Experts Congress On Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2012, ss.24

Effect of nitrogen fertilizer application on biscuit wheat quality characteristics

6 th International Congress Flour-Bread’xx11 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brasno-Kruh, OPATIJA, Hırvatistan, 12 Ekim 2011 - 14 Ekim 2010, ss.135-143 Sürdürülebilir Kalkınma

Mumsu Buğday Hatlarında Bazı Kalite Özelliklerinin Araştırılması

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.240

Bir arpa çeşidinin ıslah öyküsü (İnce04)

Türkiye IV. Tohumculuk Kongresi, Samsun, Türkiye, 14 - 17 Haziran 2011, ss.302-305

Mumsu buğday ve özellikleri

Uluslararası Katılımlı I. Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, cilt.3, ss.2195-2202

Fonksiyonel gıdalar

Uluslararası Katılımlı I. Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, cilt.2, ss.1061-1065

Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitü Kışlık Ekmeklik Buğday Islah Materyali Kalite Çalışmaları

Uluslararası Katılımlı I. Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, cilt.3, ss.2103-2112

Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitü Kışlık Makarnalık Buğday Islah Materyali Kalite Çalışmaları

Uluslararası Katılımlı I. Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, cilt.3, ss.2095-2101

Orta Anadolu ve Batı Geçit Bölgesinde kuraklık stresinin ekmeklik buğdayda tane verim ve kalitesine etkileri

Uluslararası Katılımlı I. Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, cilt.3, ss.2203-2213 Sürdürülebilir Kalkınma

Ekmeklik Buğdayda Azot Dozu İle Kalite Kriterleri Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi

I. Ulusal Toprak ve Su Kaynakları Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2010, ss.611-618

Evaluation of bread-making quality of some bread wheat varieties and lines

Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.163

Kırmızı daneli buğdaylarda çeşit karışımlarının (5x5) diallel analizi

Türkiye VII. Tarla Bitkileri Kongresi, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2007, ss.521-524

Buğday ıslahında kalite çalışmaları

. Un Sanayii-Sorunları ve Çözüm Yolları Toplantısı Tebliğler-Panel, Eskişehir, Türkiye, 25 Nisan 2002, ss.34-37

Çeşitlerin kalite özellikleri

Un Sanayii-Sorunları ve Çözüm Yolları Toplantısı Tebliğler-Panel, Eskişehir, Türkiye, 25 Nisan 2002, ss.38-54

Eskişehir İlinde Üretilen Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri

Eskişehir İlinin Tarımsal Potansiyeli, Sorunları ve Çözüm Yolları-2 (Un ve Yem Sanayİi), Eskişehir, Türkiye, 12 - 13 Ocak 2000, ss.1-11

Kitap & Kitap Bölümleri

Some Practices Using GlutoPeak Tester: A High Shear Gluten Quality Evaluation Method

LACC/ICW 13th International Gluten Workshop. Proceedings, Carlos GUZMAN, Editör, UCOPress. Editorial Universidad de Cordoba, Cordoba, ss.140-142, 2019

Buğdayın Bisküvilik Kalite Özellikleri

Türkiye Alim Kitapları https://www.morebooks.shop/store/tr/deal, 2014

Metrikler

Yayın

137

Atıf (WoS)

50

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

62

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

24

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

45

H-İndeks (TrDizin)

3

Proje

55

Fikri Mülkiyet

16

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları