Desteklenen Projeler
-
2020 - 2024 Innovative Mild Processing Tailored to Ensure Sustainable and High Quality Organic Fruit Products
-
2021 - 2023 Mikrodalga/CO2 yöntemi kullanılarak fıstık sert kabuğunun ksiloza hidrolizi ve ksilozun biyoteknolojik yöntem ile ksilitole dönüştürülmesi
-
2018 - 2021 Güneş Enerjisi Destekli Radyo Frekans Sistemi ile Pilot Ölçekte Kuru Kayısı Üretimi ve Optimal Proses Tasarımı: Ön işlem (kükürtleme/ekstrakt uygulaması), Kurutma ve Depolama
-
2018 - 2020 Mikrodalga tekniğiyle karotenoid açısından zenginleştirilmiş keten tohumu yağının yenilikçi duvar materyalleri kullanılarak enkapsülasyonu
-
2017 - 2020 Best Innovative Approach to Minimize Post Harvest Losses within Food Chain for VET
-
2018 - 2019 Fıstık Sert Kabuğunun Lignin, Selüloz ve Hemiselüloz Fraksiyonlarına Ayrılmasında Ultrason ve/veya Mikrodalga Destekli Ön İşlemlerin Etkisi
-
2018 - 2019 Bitkisel yağ ağartılmasında yeni bir metot: Mikrodalga uygulama koşullarının belirlenmesi ve optimizasyonu
-
2015 - 2018 Innovative and eco-sustainable processing and packaging for safe and high quality organic berry products with enhanced nutritional value
-
2016 - 2017 Yabanmersini ve Çilek suyu konsantreleri üzerine püskürtmeli kurutma parametrelerinin etkileri
-
2013 - 2015 Rafine edilmiş pirina yağına enzimatik yöntemle hidrofobik ve esansiyel amino asid bağlayarak modifiye yağ üretilmesi ve karakterizasyonu
-
2013 - 2014 Portakal işleme atıklarından yeşil ekstraksiyon teknikleri ile limonene ektraksiyonu
-
2009 - 2013 Training Requirements and Careers for Knowledge based Food Science and Technology in Europe
-
2010 - 2012 Enzimatik İnteresterifikasyon ile Menengiç Meyve Yağından Düşük Kalorili Sürülebilir Yağ Üretilmesi