Akademik Unvanlar
-
2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2019 - 2023 Doç. Dr.
Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2019 Yrd. Doç. Dr.
Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2006 - 2014 Araştırma Görevlisi
Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2015 - 2018 Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2018 Farabi Programı Bölüm Koordinatörü
Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2018 Mevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü
Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
Effect of encapsulation techniques on powder characteristics and aroma retention of Pistacia terebinthus L. fruit oil
M.DELAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Drying behavior of olive pomace with hot air assisted-radiofrequency drying and its associated effect on olive pomace oil quality
Koçak Yanık D. (Danışman)
S.TURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Meyve suyu dolgulu jelly şekerleme geliştirilmesi
Koçak Yanık D. (Eş Danışman), Göğüş F.
B.KILIÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Drying of pretreated apricot by combined solar and radio frequency system
Koçak Yanık D. (Danışman)
M.SEVER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Extraction of pectin from pistachio hull and its use in emulsion system
Koçak Yanık D. (Danışman)
S.BARIŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Encapsulation of flaxseed oil enriched in carotenoid by microwave technique using innovative wall materials
Koçak Yanık D. (Eş Danışman), Göğüş F.
A.ELİK(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Extraction of triterpenic acids from wet olive pomace by using closed microwave extraction system
Koçak Yanık D. (Danışman)
S.İLGÜN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Effect of spray drying parameters on blueberry and strawberry juice concentrates
Koçak Yanık D. (Danışman)
K.ATACAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Stability of apigeninidin in maize porridge
Koçak Yanık D., Lınnemann A.(Eş Danışman)
F.HAZAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Kızartma yağına vaks eklenmesinin yağ emilimi ve bazı kalite parametreleri üzerine etkisi
Koçak Yanık D. (Eş Danışman), Emre E. E.
N.ÇOŞKUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017