Makaleler
31
Tümü (31)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
ESCI (1)
Scopus (6)
TRDizin (16)
Diğer Yayınlar (9)
5. Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Ürünlerinde Tarçın
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.32-39, 2025 (Hakemli Dergi)
18. COVİD-19 ve seyahat riski algılarının seyahat davranışına etkisi: Bursa örneği
Business & Management Studies: An International Journal
, cilt.9, sa.4, ss.1270-1285, 2021 (TRDizin)
19. Taşıma Kapasitenin Memnuniyet ve Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Eskişehir Odunpazarı Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.4, ss.452-462, 2020 (TRDizin)
25. Eskişehir’deki Yiyecek İçecek İşletmelerinin Instagram Kullanımının İçerik Analizi Yöntemi ile İncelenmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.4, ss.3347-3361, 2020 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
18
1. Kadın Stajyerlerin Yaşadıkları Sorunların Sektörde Çalışma Niyetlerine Etkisi
II. ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜR ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Aydın, Türkiye, 22 Mayıs 2025, (Özet Bildiri)
3. Türkiye'den Turizmci Bir Kaymakam Geçti: Hüseyin Öğütçen
21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)
14. Eskişehirde Termal Su Kullanılan Hamamların Turizm Açısından Değerlendirilmesi
EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, 28 - 30 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)
15. GASTRONOMİK DENEYİMLERİN TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.479-491, (Tam Metin Bildiri)
16. Turizm Öğrencilerinin Üniversite Yemekhanelerinde Servis Hizmeti Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Gazi ÜniversitesiUygulamalarının Karşılaştırılması
VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kuşadası, Aydın, Türkiye, 4 - 05 Nisan 2014, ss.420-430, (Tam Metin Bildiri)
17. GENÇLERİN TURİSTİK TERCİHLERİNİN BELİRLENMESİ ESKİŞEHİR DE YAŞAYAN GENÇLER ÖRNEĞİ
14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
17
4. kırsal turizm temelli kalkınmada gastronominin rolü
KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.79-97, 2023
5. Kırsal Turizm Temelli Kalkınmada Gastronominin Rolü
Kırsal Turizm Temelli Kalkınma, Sarı, Yaşar, Editör, Detay Yayıncılık, ss.79-97, 2023
6. MİHALIÇÇIK KIRSAL TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ
Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editör, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.809-816, 2023
8. Kitle İletişim, Gastronomi ve Yeme İçme Kültürü
Detay Yayıncılık, Ankara, 2022
9. Gastronomi ve Dijitalleşme
Gastronomi Eğilimleri, Erol, Ersan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.24-38, 2022
11. Folk Medicine and Tourism
Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, Yazıcıoğlu, İrfan; Yayla, Özgür; Işın, Alper, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.201-214, 2021
13. HALK TEDAVİLERİNDE KULLANILAN YİYECEK VE İÇECEKLER
HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç, Samet, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.7-25, 2021
16. Boza as a Gastronomic Value in Anatolia
Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıoğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Turhan Çetin, Editör, Peterlang, Berlin, ss.229-237, 2020
17. Bursa, Eskişehir, Bilecik’te Termal Turizm Sektör Raporu
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, 2012
Metrikler
Yayın (WoS)
6
Yayın (Scopus)
6
Atıf (WoS)
13
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
20
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
347
H-İndeks (Scholar)
11
Atıf (TrDizin)
39
H-İndeks (TrDizin)
3
Atıf (Sobiad)
154
H-İndeks (Sobiad)
8
Atıf (Diğer Toplam)
91
Proje
1
Tez Danışmanlığı
5