-
2021 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2021 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2018 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2010 - 2018 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2010 - 2010 Araştırma Görevlisi
Bayburt Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2022 - 2023 Dekan Yardımcısı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2019 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2014 - 2014 Stajer
Şirket, NIZO FOOD RESEARCH B.V, FOOD PROCESSING, Stajer
-
Yüksek Lisans
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ
TOZ GIDALAR TEKNOLOJİSİ
PEYNİR TEKNOLOJİSİ
GIDA MÜH. DENEME PLANI VE İSTATİSTİKSEL YAKL.
Tez Çalışması
İstatistik Uygulamaları
Uzmanlık Alan Dersi
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
Seminer
-
Lisans
Isı ve Kütle Transferi
SÜT TEKNOLOJİSİ
GIDA VE MİKROBİYAL BİYOTEKNOLOJİ
İSTATİSTİK VE DENEME METODLARI
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Temel Bilişim Teknolojileri
Temel İşlemler
Araştırma ve Deneme Yöntemleri
Bitirme Tezi-II
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler
İstatistik
Kariyer Planlama
Mesleki Yabancı Dil I
Bitirme Tezi-I
Termodinamik
Food Preservation Tecniques
Enstrümantal Analiz
Gıda Makine ve Ekipmanları
-
Ön Lisans
Su Analizleri
Gıda İşleme İlkeleri
-
Farklı Kakao Alkalizasyon Koşullarının Süt Bazlı Ürünlerde İncelenmesi
Atalar İ. (Danışman)
A.APAYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Doğal Renklendirici Proses Sıvı Atıklarından Glukoz Şurubu Alternatifi Deiyonize Şeker Elde Edilmesi ve Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Atalar İ. (Danışman)
B.TÜZÜN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Fındık Protein İzolatları/Gam Arabik Konjugatlarının Emülsifiye Edici ve Enkapsülasyon Materyali Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Atalar İ. (Danışman)
T.SARI(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Çiğ ve kavrulmuş nohut unu ilaveli tortilla üretimi
Atalar İ. (Danışman)
H.ELEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
“Farklı Oranlarda İnek Sütü ve Fındık İçeceğinden Hazırlanmış Kefir Benzeri Fermente İçecek Karakterizasyonu
Atalar İ. (Danışman)
P.SAĞLAM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Çilek Aromalı Sütlerde Farklı Üretim Koşullarının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Atalar İ. (Danışman)
S.SATI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Piyasada satılan endüstriyel kefirlerin ev yapımı kefir üretiminde kullanılabilirliğinin araştırılması
Atalar İ., Çakır İ.(Eş Danışman)
Ö.ŞAHİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023