Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Doç.Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2021 - 2021 Dr.Öğr.Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2018 - 2021 Dr.Öğr.Üyesi
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2010 - 2018 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2010 - 2010 Araştırma Görevlisi
Bayburt Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Dekan Yardımcısı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2019 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2014 - 2014 Stajer
Şirket, NIZO FOOD RESEARCH B.V, FOOD PROCESSING
-
2014 - 2014 RESEARCHER
NIZO FOOD RESEARCH B.V
Verdiği Dersler
-
Lisans Isı ve Kütle Transferi
-
Yüksek Lisans FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ
-
Lisans SÜT TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA VE MİKROBİYAL BİYOTEKNOLOJİ
-
Lisans İSTATİSTİK VE DENEME METODLARI
-
Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Temel Bilişim Teknolojileri
-
Lisans Temel İşlemler
-
Yüksek Lisans TOZ GIDALAR TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans PEYNİR TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans GIDA MÜH. DENEME PLANI VE İSTATİSTİKSEL YAKL.
-
Lisans Araştırma ve Deneme Yöntemleri
-
Yüksek Lisans Tez Çalışması
-
Yüksek Lisans İstatistik Uygulamaları
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Bitirme Tezi-II
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler
-
Lisans İstatistik
-
Lisans Kariyer Planlama
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Lisans Mesleki Yabancı Dil I
-
Lisans Bitirme Tezi-I
-
Lisans Termodinamik
-
Lisans Food Preservation Tecniques
-
Lisans Enstrümantal Analiz
-
Ön Lisans Su Analizleri
-
Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri
-
Lisans Gıda Makine ve Ekipmanları
Yönetilen Tezler
-
Farklı Kakao Alkalizasyon Koşullarının Süt Bazlı Ürünlerde İncelenmesi
Atalar İ. (Danışman)
A.APAYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Propolis Ekstraktının Püskürtmeli Kurutma Koşullarının Optimizasyonu ve Model Gıda Üretiminde Kullanılabilirliğinin Araştırılması
Atalar İ. (Danışman)
Z.ÖZÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Doğal Renklendirici Proses Sıvı Atıklarından Glukoz Şurubu Alternatifi Deiyonize Şeker Elde Edilmesi ve Model Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Atalar İ. (Danışman)
B.TÜZÜN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Çiğ ve kavrulmuş nohut unu ilaveli tortilla üretimi
Atalar İ. (Danışman)
H.ELEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Fındık Protein İzolatları/Gam Arabik Konjugatlarının Emülsifiye Edici ve Enkapsülasyon Materyali Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Atalar İ. (Danışman)
T.SARI(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Çilek Aromalı Sütlerde Farklı Üretim Koşullarının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Atalar İ. (Danışman)
S.SATI(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Fındık Sütünün Transglutaminaz Enzimi Kullanarak Farklı Oranlarda İnek Sütüyle Karışım Özelliklerinin İncelenmesi
Atalar İ. (Danışman)
P.SAĞLAM(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Piyasada satılan endüstriyel kefirlerin ev yapımı kefir üretiminde kullanılabilirliğinin araştırılması
Atalar İ., Çakır İ.(Eş Danışman)
Ö.ŞAHİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023