Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 5
  • 2021 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2021 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2018 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2010 - 2018 Araştırma Görevlisi

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2010 - 2010 Araştırma Görevlisi

    Bayburt Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler 3
  • 2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2022 - 2023 Dekan Yardımcısı

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2019 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Akademi Dışı Deneyim 1
  • 2014 - 2014 Stajer

    Şirket, NIZO FOOD RESEARCH B.V, FOOD PROCESSING, Stajer

Verdiği Dersler 29
  • Yüksek Lisans

    FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ

    TOZ GIDALAR TEKNOLOJİSİ

    PEYNİR TEKNOLOJİSİ

    GIDA MÜH. DENEME PLANI VE İSTATİSTİKSEL YAKL.

    Tez Çalışması

    İstatistik Uygulamaları

    Uzmanlık Alan Dersi

    Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi

    Seminer

  • Lisans

    Isı ve Kütle Transferi

    SÜT TEKNOLOJİSİ

    GIDA VE MİKROBİYAL BİYOTEKNOLOJİ

    İSTATİSTİK VE DENEME METODLARI

    Gıda Bilimi ve Teknolojisi

    Temel Bilişim Teknolojileri

    Temel İşlemler

    Araştırma ve Deneme Yöntemleri

    Bitirme Tezi-II

    Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler

    İstatistik

    Kariyer Planlama

    Mesleki Yabancı Dil I

    Bitirme Tezi-I

    Termodinamik

    Food Preservation Tecniques

    Enstrümantal Analiz

    Gıda Makine ve Ekipmanları

  • Ön Lisans

    Su Analizleri

    Gıda İşleme İlkeleri