SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bazı Bitkisel Liflerin Gıda Emülsiyonları Üzerine Etkileri
Akademik Gıda
, cilt.10, sa.4, ss.60-64, 2012 (Hakemli Dergi)
EFFECT OF LOW-SODIUM SALT UTILIZATION ON SOME CHARACTERISTICS OF GROUND BEEF PATTIES
Gıda
, cilt.36, sa.2, ss.63-69, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
KIZILÖTESİ KURUTMANIN HİNDİSTAN CEVİZİNİN (COCOS NUCIFERA L.) FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ VE İŞLEM OPTİMİZASYONU
3. ULUSLARARASI GIDA ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, 16 - 18 Ekim 2024, ss.171-172
Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulan Zeytin Hamurlarının Duyusal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Çalışma
5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, 25 - 26 Şubat 2023, ss.583
Ultrason Teknolojisiyle Elde Edilen Zeytin Ekstraktlarının Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Sekoiridoid Miktarlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
5. Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, 25 - 26 Şubat 2023, ss.563
Greener approaches and innovative technologies for the extraction of edible oils in food industry
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020, ss.43
Evaluating Textural Effects of Different Hydrocolloids in “Cezerye” Prepared from Quince and Cornelian Cherry Fruit
The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.168
“Cezerye” From Oleaster Fruit (Elaeagnus Angustifolia L.): Assessment Of Different Hydrocolloids
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018
A Study on Determining Evaporation Conditions of Oleic Acid Using Molecular Distillation and Multiobjective Optimization
14th Euro Fed Lipid Congress , Ghent, Belçika, 18 - 21 Ekim 2016, ss.302
Multiobjective Optimization of Crude Hazelnut Oil Deacidification by Molecular Distillation
14th Euro Fed Lipid Congress , Ghent, Belçika, 18 - 21 Ekim 2016, ss.318
Doğal Ve Yapay Antioksidanlarin Rafine Ayçiçek Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkisi
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.88
Kısmi Gliseridlerin Mayonezin Emülsiyon Stabilitesi ve Reolojisi Üzerine Etkisi
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.17
Trans fatty acids history of Turkey
2nd International Congress on Food Technology , Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.76
Mono and Diglyceride Production by Transesterification of Refined Olive Oil
12th Euro Fed Lipid Congress , Montpellier, Fransa, 14 - 17 Eylül 2014, ss.222
Effects of Partial Glycerides, Squalen and Free Fatty Acids on Frying Stability of Olive Pomace Oil
11th Euro Fed Lipid Congress , Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.305
Comparison of Frying Stabilities of Olive Pomace Oil and Palm Olein
11th Euro Fed Lipid Congress , Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.304
Gıda Sanayiinde Vakumda Damıtma Teknikleri ve Uygulama Alanları
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.53
Effects of Different Distillation Conditions on Minor Compounds of Olive Pomace Oil
10th Euro Fed Lipid Congress , Krakow, Polonya, 23 - 26 Eylül 2012, ss.240
Pirina ve Soya Yağlarının Kızartma Stabilitelerinin Karşılaştırılması
YABİTED 1.Bitkisel Yağ Kongresi , Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.66
Kızartma Yağlarının Kalitesi Üzerine Etki Eden Faktörler
YABİTED 1.Bitkisel Yağ Kongresi , Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.67
Frying Stability Assessment of Olive Pomace Oil in Comparison with Sunflower Oil
World Conference on Oilseed Processing, Fats Oils Processing, Biofuels Applications , İzmir, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2011, ss.35
Triacylglycerol Structures of Hazelnut Oils
World Conference on Oilseed Processing, Fats Oils Processing, Biofuels Applications , İzmir, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2011, ss.45
Usage of dietary nano fibers in food emulsions
1st International Congress on Food Technology , Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.57
A research on emulsifying properties of nano fibers
1st International Congress on Food Technology , Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.473
Effects of batch refining procedures on the isomer formation and oxidative stability of vegetable oils
The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010 - 17 Nisan 2020, ss.1066
Kitap & Kitap Bölümleri