Prof. Dr. NEVZAT KONAR


ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mühendislik


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi


Yayınlardaki İsimler: Konar Nevzat

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

162

Yayın (WoS)

75

Yayın (Scopus)

74

Atıf (WoS)

844

H-İndeks (WoS)

18

Atıf (Scopus)

987

H-İndeks (Scopus)

18

Atıf (Scholar)

3

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

24

Fikri Mülkiyet

5

Tez Danışmanlığı

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2008 - 2011

2008 - 2011

Doktora

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

2005 - 2008

2005 - 2008

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler Anabilim Dalı (Disiplinlerarası), Türkiye

1992 - 1998

1992 - 1998

Lisans

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2011

2011

Doktora

Farklı hidroliz yöntemleriyle bazı sebzelerden elde edilen sebzelerin fitoöstrojenlerin HPLCve GC-MS ile belirlenmesi

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)

2008

2008

Yüksek Lisans

Domates karotenoidlerinden likopenin doğal renklendirici ve antioksidan olarak fonksiyonel gıda üretiminde kullanımı

Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler Anabilim Dalı (Disiplinlerarası)

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Akademik Ünvanlar / Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Siirt Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Yrd. Doç. Dr.

Siirt Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü

2004 - 2011

2004 - 2011

Uzman

Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Dekan

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

BAP Bilimsel Komisyon Üyesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Dekan Yardımcısı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

GIDA KALİTE VE GÜVENLİĞİ

KAKAO VE ÇİKOLATA TEKNOLOJİSİ

Lisans

Lisans

Gıda Kimyası

Yönetilen Tezler

2022

2022

Yüksek Lisans

Bazı Yüzey Aktif Maddelerin Çeşni Adhezyon Özelliklerine Etkisi

Konar N. (Eş Danışman), Toker Ö. S.

E.KAPLAN(Öğrenci)

Makaleler

Tümü (95)
SCI-E, SSCI, AHCI (71)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (72)
ESCI (1)
Scopus (71)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (18)

2009

2009

92. Domates Salçası Üretim Teknolojisi

ARTIK N., KONAR N.

Standart , cilt.561, ss.84-89, 2009 (Hakemli Dergi)

2007

2007

93. Dondurulmuş Gıda ve Gıda Güvenliği

ARTIK N., KONAR N.

Standart , cilt.547, ss.97-99, 2007 (Hakemli Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma

2007

2007

94. Gıda Dondurma İşlemi ve Ekipmanları

ARTIK N., KONAR N.

Standart , cilt.547, ss.19-23, 2007 (Hakemli Dergi)

2007

2007

95. Dondurulmuş Gıda Standartlarımız

ARTIK N., KONAR N.

Standart , cilt.547, ss.76-90, 2007 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF RASPBERRY POWDER AND ITS EFFECTS ON THE MICROBIOLOGICAL PROPERTIES OF AEROBIC-PACKAGED GROUND BEEF

AKSU M. İ., TURAN E., GÜLBANDILAR A., KONAR N., TAMTÜRK F.

9th International Aegean Congress on Innovation Technologies & Engineering, İzmir, Türkiye, 23 - 25 Şubat 2024, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

2. Investigation of the effect of sucrose particle size on the texture, water activity and sensory properties in milk chocolate

Polat S., KONAR N.

International Scientific Conference of Young Scientist and Students, Kiev, Ukrayna, 15 - 16 Nisan 2021, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

3. Functional Food Studies on Chocolate

BAYCAR A., SAĞDIÇ O., KONAR N., Maraşlı S.

International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry, 16 - 18 Aralık 2020, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

4. Application of Natural Colors to White Chocolate

BAYCAR A., SAĞDIÇ O., KONAR N.

3rd International GAP Food,Agriculture and Veterinary Sciences Congress, 4 - 06 Aralık 2020, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

5. Effect Grape Pomace Usage in Chocolate Spread Formulation on Textural and Rheological Properties

Açan B. G., Gülcü M., TOKER Ö. S., PALABIYIK İ., KONAR N., Bursa K., et al.

6th International Conference of Thermophysical and Mechanical Properties of Advanced Materials, September, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

6. Usage Possibility of Grape Pomace in Compound Chocolate Instead of Sugar, Whey and Milk: Effect on Thermal and Rheological Properties

Bursa K., Kılıçlı M., TOKER Ö. S., PALABIYIK İ., KONAR N., Açan B. G., et al.

6th International Conference of Thermophysical and Mechanical Properties of Advanced Materials, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

7. Effects of Hydrocolloids on Quality Parameters in Fruit Molasses Based Soft Candies: A Model Study

KONAR N., TOKER Ö. S., Genç Polat D.

4th International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technics, Kiev, Ukrayna, 10 - 14 Temmuz 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

8. Maltitol Including Milk Chocolates by V Seeding: Sensorial, Micro-structural and Some Physical Properties

KONAR N., TOKER Ö. S., Genç Polat D., OBA İLTER Ş., PALABIYIK İ.

4th International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technics, Kiev, Ukrayna, 10 - 14 Temmuz 2019, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

9. Determination of Phenolic Acid and Flavonoid Profile of Floral and Honeydew Honeys Produced in Turkey

ARTIK N., KONAR N.

6th International Mugla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 Ekim 2018 - 19 Ekim 2108, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

11. Using Seeding Technique in Synbiotic White Chocolate Including Lactobacillus acidophilus, Low DP Inulin and Maltitol as Bulk Sweetener

TOKER Ö. S., Akçiçek A., Genç Polat D., KONAR N., YETİM H.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucaus”, Kyrenia, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

12. Effects of Process Conditions on Citrus Beverage Emulsions’ Creaming Index: RSM Approach

KONAR N., Özarda Ö., Şenocak S., Ünlütürk N. N., OBA İLTER Ş.

4th International Conference on Food and Enviromental Sciences, Dha-Nang, Vietnam, 25 - 27 Şubat 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

13. Effect of Myo-Inositol Concentration on the Growth of Marine Porphyridium cruentum

ERBİL G. Ç., DURMAZ Y., Tamtürk F., KONAR N.

4th International Conference on Food and Enviromental Sciences, Dha-Nang, Vietnam, 25 - 27 Şubat 2018, (Özet Bildiri)

2017

2017

14. Research on The Compound of Kyrgyzstan Honeys

SOLAK A. O., ARTIK N., KONAR N., ÇOKSARI G., SEVEROĞLU Z., İMANBERDİYEVA N.

The Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, 20 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

17. The Presence of Some Mycotoxins in Corn Grown in Turkey

ARTIK N., ŞİRELİ U. T., KONAR N., Yarangümeli K.

8th International Conference on Food Engineering and Biotechnology (ICFEB 2017), 24 - 26 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

19. Phenolic profile of meals obtained from defatted hazelnut (Corylus avellana L.) varieties

ŞİMŞEK A., ARTIK N., KONAR N.

8th International Conference on Food Engineering and Biotechnology (ICFEB 2017), 24 - 26 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

2016

2016

20. The importance of hydrocolloids in confectionery products

TOKER Ö. S., KONAR N., SAĞDIÇ O.

2nd Congress on Food Structure & Design, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

21. Effect of honey powder on the rheological properties of different gums

KURT A., KONAR N., TOKER Ö. S., KAHYAOĞLU T.

2nd Congress on Food Structure & Design, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

23. Production of Sugar free Milk Chocolate using V Seed Crystals

OBA Ş., GÖKTAŞ H., TOKER Ö. S., KONAR N., SAĞDIÇ O., ARTIK N.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

24. Functional Chocolate and Chocolate Products Reality or Fiction

TOKER Ö. S., GENÇ POLAT D., OBA Ş., KONAR N., SAĞDIÇ O., ARTIK N.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016

2016

2016

26. Textural and Sensory Properties of Jellies Effect of Glucose Syrup and Sucrose Concentration

ÖZCAN Ö., TOKER Ö. S., MUTLU Z., SAĞDIÇ O., AKBAŞ N., ÇELİK G., et al.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

27. Recent Developments in Chocolate Science and Technology

ARTIK N., KONAR N.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016

2016

2016

28. Using Some Hydrocolloids in Milk Chocolate as Prebiotic Agent Interaction Between Process Conditions and Rheological Parameters

KONAR N., TOKER Ö. S., ÖZHAN B., POYRAZOĞLU E. S., GENÇ POLAT D., ARTIK N., et al.

2nd Food Structure and Functionality Forum Symposium - From Molecules to Functionality, 28 Şubat - 02 Mart 2016, (Özet Bildiri)

2015

2015

30. Effect of ball mixing rate and time on the rheological properties of compound chocolate

TOKER Ö. S., Şener D., SAĞDIÇ O., Tugce Z., DAĞLIOĞLU O., KONAR N.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic and Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.411, (Özet Bildiri)

2015

2015

31. Rheological properties of compound chocolate refined at different levels

TOKER Ö. S., Şener D., SAĞDIÇ O., Tugce Z., DAĞLIOĞLU O., KONAR N.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic and Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

32. Using Inulin to Develop Prebiotic Milk Chocolate Stability Under Various Process Conditions

KONAR N., Bilge Ö., TOKER Ö. S., SAĞDIÇ O., POYRAZOĞLU E. S., ARTIK N.

International Scientific Conference on Probiotics and Prebiotics (IPC 2015), Budapest, Macaristan, 23 - 25 Haziran 2015, ss.83, (Özet Bildiri)

2015

2015

33. Toplu Tüketim Yerleri İçin Hijyen ve HACCP Uygulamaları

ARTIK N., KONAR N.

Turizm Sağlık ve Hukuk Sempozyumu, Türkiye, 3 - 05 Nisan 2015, ss.9-21, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

34. Development Functional Juice by Using Echinacea purpurea Extract Obtained by Supercritical Fluid Extraction

Dalabasmaz S., KONAR N., ÇOKSARI G., AKKOYUN H. T., BAYRAMOĞLU AKKOYUN M., POYRAZOĞLU E. S., et al.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

2014

2014

35. Determination of Phytoestrogenic Compounds of Chickpea Cicer Arientinum L By Acid Hydrolysis and LC MS MS

KONAR N., Aygüneş D., ARTIK N., ERMAN M., ÇOKSARI G., POYRAZOĞLU E. S.

International Conference on Food, Agriculture and Biology (FAB-2014), Kuala-Lumpur, Malezya, 11 - 12 Haziran 2014, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

39. Genetik Modifikasyon ve Akademisyenler

Özhan B., KONAR N., POYRAZOĞLU E. S., ARTIK N.

TGDF Gıda Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.3, (Özet Bildiri)

2013

2013

40. Genetik Modifikasyon Tüketici Tutum ve Algısı

Özhan B., KONAR N., POYRAZOĞLU E. S., ARTIK N.

TGDF Gıda Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.4, (Özet Bildiri)

2013

2013

41. Sokak Sütü Kim Neden Niçin

Özhan B., KONAR N., POYRAZOĞLU E. S., ARTIK N.

TGDF Gıda Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.5, (Özet Bildiri)

2013

2013

42. Traditional Turkish Food Regulation

POYRAZOĞLU E. S., KONAR N., Haspolat Kaya I., ARTIK N.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.64, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

44. Academicans Perceptions and Attitudes toward GM Organisms and Foods

Haspolat Kaya I., POYRAZOĞLU E. S., ARTIK N., KONAR N.

International Conference on Biological, Medical and Pharmaceutical Sciences (ICBMPS’2013), Tayland, 23 - 24 Haziran 2013, ss.88-92, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

45. Recent Developments in Fruit and Vegetable Technology

ARTIK N., KONAR N.

The First Turkish – International Circle’s Workshop on Food Science and Technology, Kayseri, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.10-12, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

46. Physical and Rheological Properties of Milk Chocolate Supplemented with Inulin and Isomalt

KONAR N., POYRAZOĞLU E. S., ARTIK N.

EuroFoodChem XVII, İstanbul, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2013, ss.142, (Özet Bildiri)

2013

2013

47. Tooth friendly and prebiotic milk chocolate containing inulin and maltitol

KONAR N., POYRAZOĞLU E. S.

Pharma-Nutrition’13, Changji, Çin, 15 - 17 Nisan 2013, ss.80, (Özet Bildiri)

2012

2012

48. Determination of Phytoestrogenic Compounds of Soybean Sprouts Grown in Antalya Turkey

KONAR N.

International Conference on Chemical Engineering and its Applications (ICCEA'12), Bangkok, Tayland, 24 - 25 Kasım 2012, ss.15-17, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

49. Organic Acid Profiles and Contents of Turkish Honeydew and Floral Honeys

Haroun M. I., KONAR N., POYRAZOĞLU E. S., ARTIK N.

International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences (ICEAFS’2012), Cape Panwa, Tayland, 11 - 12 Ağustos 2012, ss.59-62, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

50. Sugar Profiles and Contents of Turkish Honeydew and Floral Honeys

Haroun M. I., KONAR N., POYRAZOĞLU E. S., ARTIK N.

International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences (ICEAFS’2012), Cape Panwa, Tayland, 11 - 12 Ağustos 2012, ss.55-58, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

51. Innovations in the Food and Beverage Industry

KONAR N., ARTIK N.

International Advanced Nonthermal Processing in Food Technology: Effects on Quallity and Shelf Life of Food and Beverages (ANPFT2012), İzmir, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2012, ss.44-47, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

52. Determination of Free and Conjugated Isoflavones in Defatted Soy Flour for Consumer Informing In Turkey by Different Sample Preparation Methods

KONAR N., Aygüneş D., POYRAZOĞLU E. S., Haspolat I., DEMİR K., ARTIK N.

International Conference on Food Science and Nutrition 2012, Kota-Kinabalu, Malezya, 2 - 04 Nisan 2012, ss.330-341, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

53. Thirteen Phytoestrogenic Compound Content of Acidified Enzymatic Hydrolysates of Chickpea Cicer arientium L

KONAR N., Aygüneş D., POYRAZOĞLU E. S., Haspolat I., DEMİR K., ARTIK N.

International Conference on Food Science and Nutrition 2012, Kota-Kinabalu, Malezya, 2 - 04 Nisan 2012, ss.342-351, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

54. Üzüm Pekmezinde Yapılan Hilelerin Fenolik Bileşik Organik Asit Dağılımı ve C13 Analizi İle Belirlenmesi

KONAR N., Bayraktar F. Ş., ARTIK N.

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2010, ss.16-22, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2009

2009

55. Using of Lycopene A Tomato Carotenoid As A Natural Colorant and Antioxidant at Functional Food Production

KONAR N., POYRAZOĞLU E. S., DEMİR K., ARTIK N.

3rd International Congress on Food and Nutrition, Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2009, ss.130, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2009

2009

56. Functional Drinks and Fruit Juices Containing Herbal Extracts

KONAR N., POYRAZOĞLU E. S., DEMİR K., ARTIK N.

3rd International Congress on Food and Nutrition, Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2009, ss.139, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2022

2022

1. Improving Functionality of Chocolate

Konar N., Palabiyik İ., Toker Ö. S., Saputro A. D., Rasouli Pirouzian H.

Trends in Sustainable Chocolate Production, Charis M. Galanakis, Editör, Springer, London/Berlin , Geneve, ss.75-112, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

2. A Novel Delivering Agent for Bioactive Compounds: Chewing Gum

Palabıyık İ., Rasouli Pirouzian H., Konar N., Toker Ö. S.

Bioactive Molecules in Food, Jean-Michel Mérillon,Kishan Gopal Ramawat, Editör, Springer, London/Berlin , London, ss.1561-1596, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

3. Importance of Chocolates in Functional Foods: Formulation, Production Process and Potential Health Benefits

Konar N., Toker Ö. S., Palabıyık İ., Genc Polat D., Oba Ş., Sağdıç O.

Bioprocessing Technology in Food and Health, Deepak Kumar Verma,Ami Patel,Prem Prakash Srivastav, Editör, CRC, New York , New York, ss.3-42, 2018

2013

2013

5. Domates Salçası Üretiminde HACCP Uygulaması

ARTIK N., KONAR N., POYRAZOĞLU E. S.

Domates ve Domates Ürünleri, Sabahattin Nas, Çetin Kadakal, Editör, Sidas Medya, ss.61-163, 2013

2009

2009

7. Küresel Kriz ve Gıda Güvenliği Sunumlar Kitabı 1

ARTIK N., Mert İ., POYRAZOĞLU E. S., KONAR N.

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Kitaplar Serisi, Ankara, 2009 Sürdürülebilir Kalkınma

Desteklenen Projeler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Çikolata Teknolojisi İçin Alternatif Temperleme Tekniği Olarak Sonokristalizasyon Prosesi Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ATALAR İ. (Yürütücü), KONAR N., TOKER Ö. S., POLAT D. G., AKSU M. İ.

2020 - 2022

2020 - 2022

Farklı pH ve Ahududu Ekstrakt Seviyelerinin Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü), Konar N., Tamtürk F., Serpen A.

2020 - 2022

2020 - 2022

Ultrasound Destekli Kristalizasyon ile Çiğnenebilir Şekerleme Prosesi Geliştirilmes

TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı

Konar N. (Yürütücü), Toker Ö. S., Güneş R., Genç Polat D.

2020 - 2022

2020 - 2022

Yumuşak Şekerlemeler için Enkapsüle Mikroalgal Biyomaslardan Doğal Renklendirici Geliştirilmesi

TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı

Konar N. (Yürütücü), Mert B., Durmaz Y., Genç Polat D.

2020 - 2020

2020 - 2020

Jelly Tipi Şekerleme Kalori Düzeyinin Bitkisel ÇözünürLif ve Poliol Kullanımı ile AzaltılmasıSürdürülebilir Kalkınma

TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı

Konar N. (Yürütücü)

2018 - 2020

2018 - 2020

Endüstriyel Gıda Atıklarının Çikolata Türevi Ürünlerde Maliyet Optimizasyonu Amacı ile KullanımıSürdürülebilir Kalkınma

TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı

Toker Ö. S.(Yürütücü), Konar N.

2016 - 2017

2016 - 2017

EPA ve DHA İlaveli Fonksiyonel Çikolata Çeşitlerinin Geliştirilmesi

TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı

Konar N. (Yürütücü)

2015 - 2017

2015 - 2017

Kırgızistan Ballarının Bileşimi Üzerine Araştırma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KONAR N.

2015 - 2016

2015 - 2016

Beta-V Tohum Kristalleri Kullanımı ile Non Karyojenik Çikolata Üretimi

TÜBİTAK Projesi , 3001 - Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı

Konar N. (Yürütücü)

2012 - 2013

2012 - 2013

Sokak Sütü Tüketim Düzey ve Nedenlerinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Konar N., Artık N.(Yürütücü), Poyrazoğlu E. S., Haspolat Kaya I.

Patent

2021

2021

Ekmek Mayası Endüstriyel Atıklarından Yem Hammaddesi Üretim Yöntemi

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: 2010 10289 , Standart Tescil

2020

2020

Toksin Bağlayıcı Yem Katkı Maddesi

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: 2016 09139 , Standart Tescil

2019

2019

RUMİNANTLAR İÇİN MONOPROPİLEN GLİKOL İÇEREN YEM KATKI MADDESİ

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: 2016 269985 , Standart Tescil

2018

2018

SÜRÜLEBİLİR KIVAMDA KREM PEKMEZ ÜRETİM YÖNTEMİ

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: 2016 16007 , Standart Tescil

2018

2018

KORUYUCU YEM KATKI MADDESİ

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: 2016 09147 , Standart Tescil

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Mayıs 2022

Mayıs 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

FOOD RESEARCH INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

FOOD RESEARCH INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2021

Aralık 2021

FOOD HYDROCOLLOIDS

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2021

Aralık 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2021

Nisan 2021

TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2021

Mart 2021

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2021

Mart 2021

TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2021

Ocak 2021

TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2018

Nisan 2018

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2016

Haziran 2016

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2016

Haziran 2016

TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2016

Nisan 2016

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2016

Şubat 2016

TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2014

Şubat 2014

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Danışmanlıklar

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Tübittak Teydeb

Siirt Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık

İstanbul İhracatçılar Birliği

Siirt Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Tübitak Teydeb

Siirt Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2018 - 2020

2018 - 2020

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Tübitak Teydeb

Siirt Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2018 - 2020

2018 - 2020

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Tübitak Teydeb

Siirt Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2015 - 2018

2015 - 2018

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Tübitak Teydeb

Siirt Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2016 - 2017

2016 - 2017

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Tübitak Teydeb

Siirt Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2015 - 2016

2015 - 2016

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Tübitak Teydeb

Siirt Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 850

h-indeksi (WOS): 18

Jüri Üyelikleri

Mart-2022

Mart 2022

Tez Savunma (Doktora)

Emir Altınok Doktora - Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Mart-2022

Mart 2022

Tez Savunma (Doktora)

Recep Güneş Doktora - Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Şubat-2022

Şubat 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Hafif Özalp YL Tez - Siirt Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Muhammed Tayyip Çakır - Siirt Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

- Selçuk Üniversitesi