Source: avesis.ogu.edu.tr

Akademik Matbuat , vol.8, no.1, pp.1-23, 2024 (Peer-Reviewed Journal) Creative Commons License
in: TECHNOLOGICAL AND BIOTECHNOLOGICAL PERSPECTIVES ON FOOD WASTE VALORIZATION, , Editor, Yaz Yayınları, Afyonkarahisar, pp.74-93, 2025 Sustainable Development
in: SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.823-848, 2024
in: Turizm ve Gastronomide Sosyolojik Yansımalar, ERDOĞAN TANER, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1-184, 2024
in: Güncel Gastronomi Çalışmaları, Semra Akar Şahingöz,Batuhan Öztürk,Rabia Zeybek, Editor, neu press, Konya, pp.103-118, 2024
in: Turizm ve Gastronomide Sosyolojik Yansımalar, ERDOĞAN TANER, Editor, Detay yayıncılık, Ankara, pp.1-14, 2024
in: Humanities and Social Sciences Modern Analysis and Researches, Sevilay Özer, Editor, Livre De Lyon, Lyon, pp.115-136, 2023 Creative Commons License
in: Turizm ve Sürdürülebilirlik, Yazıcıoğlu,İrfan; Aksoy,Mustafa; Kaman,Gizem Sultan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.15-52, 2023 Creative Commons License
in: Higher Education in a Digital Era through Project-based E-learning: Contributes of the RESTART4EDU Project, Dias,Paulo C.; Azevedo,Ângela Sá; Oliveira,Íris; Kara,Elif; Ergünay,Onur; Dönmez,Haci Mustafa; Girtu,Mihai; Caprioara,Daniela, Editor, Aletheia – Associação Científica e Cultural, Braga, pp.253-264, 2023 Creative Commons License
in: GASTRO-COĞRAFYA, Oğuz Diker, Nuray Türker, Faruk Alaeddinoğlu, Duran Cankül, Rahman Temizkan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.282-302, 2023
in: Green Inspiration -Yeşil İlham, YAZICIOĞLU İRFAN,KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY,ŞİMŞEK ERDEM, Editor, DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, pp.809-816, 2023
in: Handbook of Research on Sustainable Tourism and Hotel Operations in Global Hypercompetition, Sezerel Hakan, Bryan Christiansen, Editor, IGI Global, pp.220-234, 2023
in: , PROF.DR.YAŞAR SARI, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.79-98, 2023 Sustainable Development
in: GREEN INSPIRATION (YEŞİL İLHAM), İRFAN YAZICIOĞLU, FULDEN NURAY KÜÇÜKERGİN, ERDEM ŞİMŞEK, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.577-597, 2023
in: KIRSAL TURİZM TEMELLİ KALKINMA, PROF.DR.YAŞAR SARI, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.79-97, 2023
in: DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM SAYI 2, Levent Altınay, Osman. M. Karatepe, Muharrem Tuna, Editor, University of South Florida (USF) M3 Publishing, Florida, pp.1-10, 2022
in: Nobel Tüketici Davranışlarında Makro Trendler, Şahin Fatih, Bahar Reyhan, Editor, Nobel Akademi, Ankara, pp.371-394, 2022 Sustainable Development
in: Beslenme ve Diyetetikte Biyopsikososyal Konulara Multidisipliner Yaklaşım, Aliye Özenoğlu, Editor, Eğitim, Konya, pp.417-424, 2022
in: Daha iyi bir dünya için turizm, L. Altinay,O. M. Karatepe,M. Tuna, Editor, USF M3 Publishing, Florida, pp.1-16, 2022 Creative Commons License
in: Yavaş Turizm ve Türkiye'deki Yavaş Turizm Destinasyonları, Öter Zafer, Yumuk Yurdanur, Editor, Nobel Akademi, Ankara, pp.487-510, 2022
in: Gastronomide Yeni Akımlar, Hakan Yılmaz, Editor, Anadolu Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, pp.3-33, 2022
in: Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras II, Nuray Türker, Derman Küçükaltan, Tülay Cengiz Taşlı, Oğuz Diker, Ayşe Kurtlu, Ayşe Nur Uslu, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1-14, 2022
in: Digitalization and Smart Technologies in Gastronomy, Canbolat Cihan, Çekiç İbrahim, Editor, Eğitim Yayınevi, Konya, pp.117-136, 2022
in: DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM SAYI 2, Levent Altınay, Osman. M. Karatepe, Muharrem Tuna, Editor, University of South Florida (USF) M3 Publishing, Florida, pp.1-13, 2022
in: Gastronomi Eğilimleri, Erol, Ersan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.24-38, 2022
in: Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.236-244, 2021
in: Temel Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz, Bayrakcı Selman, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.291-324, 2021
in: Current Issues and Approaches in Tourism, Ercan Karaçar,Ersan Erol, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, pp.25-43, 2021 Creative Commons License
in: GASTRONOMİDE GÜNCEL EĞİLİMLER, Akcan Tolga, Güçlütürk Baran Günseli, Özoğul Gamze, Editor, Akademisyen Yayınevi, Ankara, pp.81-106, 2021
in: MULTİDİSİPLİNER TURİZM ÇALIŞMALARI, Ergün, Gözde Seval, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, pp.84-93, 2021
in: TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR, Karaçar Ercan, Erol Ersan, Editor, Çizgi Kitabevi, Konya, pp.105-126, 2021
in: TURİZMDE ARAŞTIRMA TEMALARI, DEMİRCİ, Barış, SOLUNOĞLU, Ali, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları (e-kitap), İstanbul, pp.122-127, 2021
in: TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS EĞİTİMİ DİSİPLİNLERARASI YAKLAŞIMLAR, Hakan SEZEREL, Zülfikar BAYRAKTAR, Editor, Sonçağ akademi, Ankara, pp.213-232, 2021
in: Turizm İşletmelerinde Liderlik, Eren Erkılıç, Fazıl Kaya, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.79-88, 2021
in: Gastronomi Araştırmaları, Oğan, Yener, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, pp.43-54, 2021
in: Dünyada En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Mustafa Işkın, Editor, Ekin, Bursa, pp.187-216, 2021
in: Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.181-188, 2021
in: Sivas Turizmi, IŞKIN Mustafa, Editor, Ekin Basım Yayın Dağıtım, pp.39-53, 2021
in: Makro Perspektiften Turizm Stratejileri, AZİZ GÖKHAN ÖZKOÇ, HAKAN KENDİR, EMİN ARSLAN, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.59-70, 2021
in: Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, Yazıcıoğlu, İrfan; Yayla, Özgür; Işın, Alper, Editor, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, pp.201-214, 2021
in: Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları, Sezgin Emrah Köksal, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, pp.155-217, 2021
in: Örneklerle Tur Planlaması ve Yönetimi, Değirmencioğlu, A. Özdal, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.137-160, 2021
in: DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM, Cihan Cobanoglu, Ebru Gunlu Kucukaltan, Muharrem Tuna, Alaattin Basoda, Seden Dogan, Editor, University of South Florida M3 Center Publishing, Florida, pp.335-353, 2021
in: HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç, Samet, Editor, Eğitim Yayınevi, Konya, pp.7-25, 2021
in: TURİZMDE MİMARLIK VE KÜLTÜREL MİRAS, Yurdanur Yumuk, Oğuz Diker, Nuray Türker, Derman Küçükaltan, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.61-80, 2021
in: An SPSS Guide for Tourism, Hospitality and Events Researchers, Rahul Pratap Singh Kaurav,Dogan Gursoy,Nimit Chowdary, Editor, Routledge, New York, pp.265-283, 2021
in: DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM, Cihan Cobanoglu, Ebru Gunlu Kucukaltan, Muharrem Tuna, Alaattin Basoda, Seden Dogan, Editor, University of South Florida M3 Center Publishing, Florida, pp.143-155, 2021
in: DİSİPLİNLERARASI BAKIŞ AÇISIYLA GASTRONOMİ Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Güler Ozan, Akdağ Gürkan, Kale Anıl, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.205-228, 2021
in: Kalite Yönetimi, Muharrem Tuna, Oğuz Diker, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.105-132, 2021
in: Turizmde Araştırma Temaları, DEMİRCİ, Barış, SOLUNOĞLU, Ali, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları (e-kitap), İstanbul, pp.142-151, 2021
in: Temel Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz,Bayrakçı Selman, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.139-170, 2021 Creative Commons License
in: Uygulamalı Türk Mutfağı, ŞAHİN PERÇİN Nilüfer,UÇUK Ceyhun, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, pp.158-171, 2020
in: A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü, Mehmet Sarıışık,Gülçin Özbay,Veli Ceylan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.10-16, 2020 Creative Commons License
in: Önbüro Yönetimi, Yolal Medet, Bayraktaroğlu Engin, Editor, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Eskişehir, pp.58-81, 2020
in: Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Editor, BETA BASIM YAYIM, Ankara, pp.165-178, 2020
in: EKONOMİ EKSENİNDE TÜRKİYE’DE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KÜLTÜR VE TURİZM POLİTİKALARI, PAKDEMİRLİ BEKİR,BAYRAKTAR ZÜLFİKAR,ÜNALMIŞ AHMET NAZİF,SARI YAŞAR,TAKMAZ SEFA,EMİR OKTAY, Editor, Akçağ Yayınları, Ankara, pp.110-125, 2020 Creative Commons License
in: Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıoğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Turhan Çetin, Editor, Peterlang, Berlin, pp.229-237, 2020
in: Menü Yönetimi, Doç.Dr. Saadet Pınar Temizkan, Doç.Dr. Duran Cankül, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.43-62, 2019
in: Gastronomi Olgusuna Sosyolojik BAkış, Cevdet Avcıkurt, Mehmet Sarıoğlan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.17-33, 2019
in: Turist rehberliği üzerine güncel araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, cevdet avcıkurt, arzu kılıç, hasret ulusoy yıldırım, Editor, Detay, Ankara, pp.49-57, 2018
in: Health Tourism, Saadet Pınar TEMİZKAN, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.169-193, 2015
in: Health Tourism, Saadet Pınar TEMİZKAN, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1-10, 2015
International Gastronomy Tourism Studies Congress-IGTSC 2024, Aydın, Turkey, 17 - 20 October 2024, pp.14-26, (Summary Text) Creative Commons License
Gastronomİ Turİzmİ Araştırmaları Kongresİ, Aydın, Turkey, 17 - 20 October 2024, vol.1, no.1926, pp.528-534, (Summary Text) Creative Commons License
4th Congress on Architecture and Cultural Heritage in Tourism, Karabük, Turkey, 12 - 14 October 2023, pp.92-93, (Summary Text)
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Kastamonu, Turkey, 28 September 2023, pp.46-47, (Summary Text)
12. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ / 7th INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS, Kütahya, Turkey, 22 - 24 September 2023, pp.125-131, (Full Text)
INTERNATIONAL EUROPEAN CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENTIFIC RESEARCH-VIII, Roma, Italy, 13 - 15 July 2023, pp.1015-1023, (Full Text)
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Turkey, 28 - 30 September 2023, (Summary Text)
4th Congress on Architecture and Cultural Heritage in Tourism, Karabük, Turkey, 12 - 14 October 2023, pp.93-94, (Summary Text)
International Travel and Tourism Dynamics: Restart Tourism (ITTD 21), Ankara, Turkey, 21 - 22 October 2021, pp.2, (Summary Text)
MTCON’22, Florida, United States Of America, 30 March 2022, pp.282, (Summary Text)
3rd Architecture and Cultural Heritage on Tourism, 06 June 2022, pp.5-6, (Summary Text)
21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Turkey, 15 October 2021, (Full Text)
III. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ, Bingöl, Turkey, 12 November 2021, pp.195-202, (Summary Text)
III. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ, Ordu, Turkey, 12 November 2021, pp.526-534, (Summary Text)
VI. International Symposium on Accounting and Finance ISAF 2021, Bursa, Turkey, 23 April 2021, pp.170, (Summary Text)
III. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ, Bingöl, Turkey, 12 November 2021, pp.231-238, (Summary Text)
21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Turkey, 15 - 17 October 2021, pp.1736-1742, (Full Text)
International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Turkey, 8 - 10 October 2020, (Summary Text)
INTERNATIONAL EUROASIA CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCHES AND RECENT TRENDS-VII, Baku, Azerbaijan, 6 - 09 December 2020, vol.2, pp.194-203, (Full Text) Creative Commons License
International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Turkey, 8 - 10 October 2020, (Summary Text)
International Travel and Tourism Dynamics Congress (ITTD20), 8 - 10 October 2020, pp.110-120, (Full Text)
İkinci Uluslararası Coğrafya Eğitimi Kongresi, Eskişehir, Turkey, 3 - 05 October 2019, pp.612-616, (Full Text) Creative Commons License
VII. DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Turkey, 20 - 21 April 2018, (Full Text)
VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Hatay, Turkey, 20 - 21 April 2018, pp.556-567, (Full Text) Creative Commons License
4.ULUSLARARASI KÜLTÜR VE MEDENİYET KONGRESİ, Mardin, Turkey, 21 - 23 December 2018, pp.140-150, (Full Text)
International Gastronomy Tourism Congress, Kocaeli, Turkey, 20 - 22 September 2018, pp.1-16, (Full Text)
XVI. European Conference on Social and Behavioral Sciences, Prizren, Serbia, 10 - 12 May 2018, (Summary Text)
19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Turkey, 17 - 21 October 2018, pp.1010-1021, (Full Text) Creative Commons License
International Association of Social Science Research, Prizren, Serbia, 10 - 12 May 2018, (Summary Text)
4.ULUSLARARASI SOSYALBEŞERİ VE İDARİ BİLİMLERSEMPOZYUMU, Antalya, Turkey, 3 - 05 May 2018, pp.174, (Summary Text)
19. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, afyon, Turkey, 17 - 21 October 2018, (Full Text)
THE 11th TOURISM OUTLOOK CONFERENCEHeritage Tourism beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Turkey, 2 - 05 October 2018, pp.96, (Summary Text)
4th International Congress of Tourism Management Researches, Girne, Cyprus (Kktc), 12 - 14 May 2017, pp.344-358, (Full Text)
I. Uluslararası Kadın Araştırmaları SempozyumuEskişehir, 13-14 Ekim 2017, Eskişehir, Turkey, 13 - 14 October 2017, (Summary Text)
I. Uluslararası Kadın Araştırmaları SempozyumuEskişehir, 13-14 Ekim 2017, Eskişehir, Turkey, 13 - 14 October 2017, (Summary Text)
7th International Conference of Strategic Research on Social Science and Education, Antalya, Turkey, 13 - 15 October 2017, pp.266-274, (Full Text) Creative Commons License
1st International Women Research Symposium, Eskişehir, Turkey, 13 - 14 October 2017, pp.142-143, (Summary Text)
International Interdisciplinary Business-Economics Advancement Conference, miami, florida, United States Of America, 9 - 13 May 2016, pp.25-34, (Full Text)
17. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Muğla, Turkey, 20 - 23 October 2016, pp.659-666, (Full Text)
6th International Interdiscipliary Business-Economics Advancement Conference, Miami, United States Of America, 9 - 13 May 2016, pp.19-24, (Full Text)
International Interdisciplinary Business-Economics Advancement Conference, Miami, United States Of America, 9 - 13 May 2016, (Summary Text)
International Interdisciplinary Business-Economics Advancement Conference, Miami, Florida, United States Of America, 9 - 13 May 2016, pp.38-44, (Full Text)
17. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Muğla, Turkey, 20 - 23 October 2016, pp.659-666, (Full Text) Creative Commons License
EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, 28 - 30 May 2015, (Full Text)
1. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Kastamonu, Turkey, 19 - 21 November 2015, pp.816-826, (Full Text) Creative Commons License
I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, vol.2, pp.534-541, (Full Text) Creative Commons License
I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, (Full Text) Creative Commons License
I. Euraisa International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators, Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, vol.2, pp.576-586, (Full Text) Creative Commons License
I. Eurasia International Tourism Congress:Current Issues, Trends, and Indicators(EITOC-2015), Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, pp.615-622, (Full Text)
16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Turkey, 14 - 16 November 2015, pp.548-565, (Full Text) Creative Commons License Sustainable Development
EITOC-2015 1. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators 28-30 Mayıs 2015. Selçuk Üniversitesi, Konya, Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, vol.3, pp.615-622, (Full Text)
9th International Conference: New Perspectives in Tourism and Hospitality, Balıkesir, Turkey, 25 - 27 September 2014, pp.176-184, (Full Text) Creative Commons License
VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Aydın, Turkey, 4 - 05 April 2014, vol.1, pp.640-648, (Full Text) Creative Commons License
14. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Kayseri, Turkey, 5 - 08 December 2013, pp.1150-1162, (Full Text) Sustainable Development
Detay Yayıncılık, pp.---, 2022
Detay Yayıncılık, pp.---, 2022
Detay Yayıncılık, pp.---, 2022
Detay Yayıncılık, pp., 2022
Detay Yayıncılık, pp., 2022
Detay Yayıncılık, pp.---, 2022
Detay Yayıncılık, pp.---, 2022
Detay Yayıncılık, pp., 2022
Detay Yayıncılık, pp., 2022
Detay Yayıncılık, pp.---, 2022
Detay Yayıncılık, pp., 2022