Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Pastırma ve potasyum laktat

2nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020), Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2020, ss.437

Microbiological quality of pastırma covered with cemen paste added to lyophilized water extract of red cabbage

1st Black Sea Association of Food Science and Technology, B-FoST Congress, Ohrid, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, cilt.1, ss.82

Farklı pH’lı pastırma çemenlerin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana su ekstraktının etkisi

I. Uluslararası Turizm ve Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2016

Some Properties of the Lyophilized Raspberry (Rubus idaeus) Water Extract

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.302

Effects of Low Sodium Mixtures of Salts on Microbiological Properties of Pastırma During Storage

The 3rd International Symposium on Traditional Food From Adriatic to Caucasus, SARAJOVA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.13

Some Quality Characteristics of the Lyophilized Red Cabbage (Brassica oleracea var capitata f rubra) Water Extract

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.304

Free amino acids profile and quality properties of Turkish pastırma cured with potassium lactate and sodium chloride combinations

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.163

Kırmızı Pancar (Beta vulgaris ssp vulgaris var conditiva) Liyofilize Su Ekstraktlarlarının Bazı Kalite Özellikleri

Pamukkale Gıda Sempozyumu-III, Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, cilt.1, ss.290

Effect of acute heat and cold stres on meat quality in broilers

International VETistanbul Group Congress 2015, Pietersburg, Güney Afrika, 7 - 09 Nisan 2015, ss.668-669

The effect of different nitrite levels on colour values during pastirma production

2nd International Congress on Food Technology, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014

Traditional Fishery Product in Eastern Black Sea : Anchovy

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 24 - 26 Ekim 2013 Sürdürülebilir Kalkınma

Proteolytic Changes in Meat Products and Their Quality Effects.

The 2nd International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.1

The Effect on Free Amino Acid Composition of Different Nitrite Levels in Pastirma Production, A Turkish Dry Meat Product.

59th ICoMIST International Congress of Meat Science and Technology., İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.1

The Some Chemical Quality Properties of Sirt, Sekerpare, Bohca and Kusgomu Pastirma Types, A Turkish Dry Meat Product.

59th ICoMIST International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.1-2

Sırt, Bohça, Şekerpare ve Kuşgömü Pastırma Çeşitlerinin Renk Değerleri.

I. International Scientific Conference on Young Researchers. , Baku, Azerbaycan, 26 - 27 Nisan 2013, ss.1-2

Farklı yetiştirme metotlarının etlik piliçlerde besi performansı, kesim, karkas ve bazı et kalite parametreleri üzerine etkisi.

Uluslararası Türk ve Akraba Toplulukları Zootekni Kongresi. Süleyman Demirel Üniversitesi. , Isparta, Türkiye, 11 - 13 Eylül 2012, ss.112-113

The effects of different cooking methods on beef quality.

Novel Approaches in Food Industry. International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1

Effects of Chelated Minerals Complex on Broiler Meat Quality.

1st International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 11 - 15 Mayıs 2011, ss.1

Free amino acids composition of sırt, bohca and sekerpare pastırma types

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu), Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1

Investigating the effect of modified starch on textural properties of beef meat sausage.

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu), Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1

The possible use of Thymus vulgaris L. in the production of Sucuk.

2nd International Congress on Food and Nutrition. , İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2007, ss.1

Kitap & Kitap Bölümleri

Kanatlı Etleri ve Ürünleri

Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü, Merih Kıvanç, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.78-106, 2010

Metrikler

Yayın

126

Atıf (WoS)

1303

H-İndeks (WoS)

22

Atıf (Scopus)

1438

H-İndeks (Scopus)

22

Proje

35

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları