SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Changes in the Physico-chemical and Microbial Quality during the Production of Pastirma Cured with Different Levels of Sodium Nitrite
KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
, cilt.36, sa.5, ss.617-625, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effect of Mullein Plant (verbascum sp.) extract on quality characteristics of ground meat
International Journal of Biotechnology and Bioengineering Research
, cilt.7, sa.1, ss.107-118, 2016 (Hakemli Dergi)
The effect of Mullein Plant (verbascum sp.) extract on quality characteristics of ground meat.
International Journal of Biotechnology and Bioengineering Research
, cilt.7, sa.1, ss.110-118, 2016 (Hakemli Dergi)
The effect of different photoperiod and stocking density on colour, pH and TBARS values in broilers meat (Farklı yerleşim sıklığı ve aydınlatma programlarının broyler etlerinde renk, pH ve TBARS değerleri üzerine etkisi).
Atatürk University Journal of Veterinary Sciences
, cilt.8, sa.3, ss.192-201, 2013 (Hakemli Dergi)
Inhibition of Escherichia coli O157 H7 in Cemens with Different Garlic Levels
American Journal of Food Technology
, cilt.1, ss.59-65, 2006 (Hakemli Dergi)
Effects of dietary vitamin E supplementation on fattening performance, carcass and meat quality traits of Awassi lambs (Rasyona vitamin E ilavesinin İvesi toklularda besi performansı ile karkas ve et kalitesi özellikleri üzerine etkileri).
Atatürk University Journal of Agricultural Faculty
, cilt.33, sa.2, ss.205-212, 2002 (Hakemli Dergi)
The effect of vitamin E supplementation on fattening performanca, slaughter, carcass and meat quality characteristics of Morkaraman lambs: II-Effect of vitamin E on meat quality traits (Rasyona vitamin E ilavesinin Morkaraman kuzularda besi performansı, kesim, karkas ve et kalitesi özellikleri üzerine etkileri: II- Et kalitesi özellikleri üzerine etkileri).
Atatürk University Journal of Agricultural Faculty
, cilt.32, sa.3, ss.267-276, 2001 (Hakemli Dergi)
The effect of vitamin E supplementation on fattening performanca, slaughter, carcass and meat quality characteristics of Morkaraman lambs: II-Effect of vitamin E on meat quality traits (Rasyona vitamin E ilavesinin Morkaraman kuzularda besi performansı, kesim, karkas ve et kalitesi özellikleri üzerine etkileri: II- Et kalitesi özellikleri üzerine etkileri)
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.32, sa.3, ss.267-276, 2001 (Hakemli Dergi)
Trabzonhurmasının Reçel ve Marmelat Üretiminde Kullanım İmkanları
TSE Standard
, cilt.40, ss.40-48, 1999 (Hakemli Dergi)
Farklı Şartlarda Depolanan Trabzonhurmasının (08 TH 10 Seleksiyon Tipi) Özelliklerindeki Değişimler.
DERİM
, cilt.15, sa.2, ss.65-77, 1998 (Hakemli Dergi)
The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained by application of preheating during process (Ön isıtma uygulanarak elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri)
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.243-248, 1997 (ESCI)
The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained without heating (Isıl işlemsiz elde edilen kuşburnu pulplarından farklı pulp/şeker oranlarında üretilen marmelatların kalite özellikleri)
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.353-358, 1997 (ESCI)
Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
GIDA
, cilt.21, sa.2, ss.83-88, 1996 (Hakemli Dergi)
Dut Pestili ve Keşi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
TSE Standard
, cilt.34, sa.40, ss.98-100, 1995 (Hakemli Dergi)
Artvin Yusufeli Vadisinde Yetiştirilen Trabzonhurması Meyvelerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
GIDA
, cilt.19, sa.6, ss.367-371, 1994 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Geleneksel Hamsi Ürünleri (Hamsi Turşusu, Hamsi Köfte, Hamsi Pilavı, Hamsi Kuşu, Hamsi Tava) (Traditional hamsi Archovy products Hamsi Turşusu Hamsi Köfte Hamsi Pilavı Hamsi Kuşu Hamsi Tava)
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Pastırmanın Lipid ve Protein Oksidasyonu Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, cilt.1, ss.144
Pastırmanın Renk Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 Ocak - 07 Ekim 2016, cilt.1, ss.474
Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 Ocak - 07 Ekim 2016, cilt.1, ss.473
Microbiological quality of pastırma covered with cemen paste added to lyophilized water extract of red cabbage
1st Black Sea Association of Food Science and Technology, B-FoST Congress, Ohrid, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, cilt.1, ss.82
Farklı pH’lı pastırma çemenlerin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana su ekstraktının etkisi
I. Uluslararası Turizm ve Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2016
Effects of Partial Replacement of Sodium Chloride with KCl MgCl2 and CaCl2 on Lipolysis and Lipid Oxidation in Sliced and Modified Atmosphere Packaged Pastırma
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.169
Some Properties of the Lyophilized Raspberry (Rubus idaeus) Water Extract
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.302
Effects of Low Sodium Mixtures of Salts on Microbiological Properties of Pastırma During Storage
The 3rd International Symposium on Traditional Food From Adriatic to Caucasus, SARAJOVA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.13
Some Quality Characteristics of the Lyophilized Red Cabbage (Brassica oleracea var capitata f rubra) Water Extract
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.304
Free amino acids profile and quality properties of Turkish pastırma cured with potassium lactate and sodium chloride combinations
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.163
Kırmızı Pancar (Beta vulgaris ssp vulgaris var conditiva) Liyofilize Su Ekstraktlarlarının Bazı Kalite Özellikleri
Pamukkale Gıda Sempozyumu-III, Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, cilt.1, ss.290
Effect of water extract of Urtica dioica L on the shelf life of vacuum packaged beef steaks
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.124
Effect of acute heat and cold stres on meat quality in broilers
International VETistanbul Group Congress 2015, Pietersburg, Güney Afrika, 7 - 09 Nisan 2015, ss.668-669
The effect of different nitrite levels on colour values during pastirma production
2nd International Congress on Food Technology, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014
Traditional Fishery Product in Eastern Black Sea : Anchovy
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 24 - 26 Ekim 2013
Proteolytic Changes in Meat Products and Their Quality Effects.
The 2nd International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.1
The Effect on Free Amino Acid Composition of Different Nitrite Levels in Pastirma Production, A Turkish Dry Meat Product.
59th ICoMIST International Congress of Meat Science and Technology., İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.1
The Some Chemical Quality Properties of Sirt, Sekerpare, Bohca and Kusgomu Pastirma Types, A Turkish Dry Meat Product.
59th ICoMIST International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.1-2
Sırt, Bohça, Şekerpare ve Kuşgömü Pastırma Çeşitlerinin Renk Değerleri.
I. International Scientific Conference on Young Researchers. , Baku, Azerbaycan, 26 - 27 Nisan 2013, ss.1-2
Farklı yetiştirme metotlarının etlik piliçlerde besi performansı, kesim, karkas ve bazı et kalite parametreleri üzerine etkisi.
Uluslararası Türk ve Akraba Toplulukları Zootekni Kongresi. Süleyman Demirel Üniversitesi. , Isparta, Türkiye, 11 - 13 Eylül 2012, ss.112-113
Az yağlı Köftelerin Bazı Özellikleri Üzerine Isırgan Otu Su Ekstraktının Etkisi (The effect of water extract of Urtica dioica L on somme properties of low fat meatballs)
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
The effects of different cooking methods on beef quality.
Novel Approaches in Food Industry. International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1
Effects of Chelated Minerals Complex on Broiler Meat Quality.
1st International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 11 - 15 Mayıs 2011, ss.1
Free amino acids composition of sırt, bohca and sekerpare pastırma types
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu), Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1
Investigating the effect of modified starch on textural properties of beef meat sausage.
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu), Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1
A Study on Possibility of Rosa Canina Seed Use as Feed Ingredient in Diets of Morkaraman Male Lambs.
Internatıonal Rural Development Symposıum’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.1
Effect of Water Extract of Urtica dioica L. and Modified Atmosphere Packaging on the Lipid Oxidation, Microbiological Properties, Colour Stability and Shelf Life on Minced Beef.
3rd International Congress on Food and Nutrition., Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2009, ss.171
The vitamin E and storage conditions in the production of Kavurma, a cooked meat product and its effects on the some quality properties. 24-26 October 2007, İstanbul.
2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2007, ss.1
The possible use of Thymus vulgaris L. in the production of Sucuk.
2nd International Congress on Food and Nutrition. , İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2007, ss.1
Sucuk Üretiminde Urtica Dioica L. Isırgan Otu Kullanımının S. aureus gelişimi Üzerine Etkisi
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006
The effects of diets containing different levels of Rosa canina seed on fattening performance, carcass and meat quality characteristics of Morkaraman male lambs
1st International Rosehip Conference, Gümüşhane, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2004, ss.20-24
Pastırma ve Çemende E. coli O157:H7’xxnin İnhibisyonu Üzerine Araştırmalar
12. BİYOTEKNOLOJİ Kongresi, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001
Kitap & Kitap Bölümleri
Kanatlı Etleri ve Ürünleri
Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü, Merih Kıvanç, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.78-106, 2010