Prof. Dr. MUHAMMET İRFAN AKSU


FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji


Yayınlardaki İsimler: Aksu MI, Aksu Muhammet Irfan, Aksu Muhammed Irfan

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

E-posta: mirfan.aksu@ogu.edu.tr
Diğer E-posta: miaksu@hotmail.com
Web: https://avesis.ogu.edu.tr/mirfan.aksu
Posta Adresi: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Ali Numan Kıraç Kampüsü Odunpazarı/ESKİŞEHİR

Metrikler

Yayın

126

Yayın (WoS)

77

Yayın (Scopus)

75

Atıf (WoS)

1326

H-İndeks (WoS)

22

Atıf (Scopus)

1448

H-İndeks (Scopus)

22

Atıf (Scholar)

268

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

467

Proje

35

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1995 - 1999

1995 - 1999

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ürünleri Teknolojisi Bölümü, Türkiye

1995 - 1999

1995 - 1999

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

1992 - 1995

1992 - 1995

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye

Yaptığı Tezler

1999

1999

Doktora

Pastırma üretiminde starter kültür kullanım imkanlarının araştırılması

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)

1995

1995

Yüksek Lisans

Trabzon hurmasının depolanması ve reçel, marmelat üretiminde kullanım imkanları

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2013 - 2019

2013 - 2019

Prof. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2007 - 2013

2007 - 2013

Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2000 - 2007

2000 - 2007

Yrd. Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

1993 - 2000

1993 - 2000

Araştırma Görevlisi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Etik Kurul Üyesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Fakülte Kurulu Üyesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2022 - 2023

2022 - 2023

Bilimsel Ödülü Komisyonu Üyesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2020 - 2022

2020 - 2022

Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2020 - 2021

2020 - 2021

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2013 - 2016

2013 - 2016

Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

2010 - 2015

2010 - 2015

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2009 - 2014

2009 - 2014

BAP Alt Komisyon Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

2009 - 2013

2009 - 2013

Bilimsel Ödülü Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

2005 - 2007

2005 - 2007

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi

2002 - 2005

2002 - 2005

Fakülte Kurulu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Analiz Yöntemleri

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ

Kırmızı Et Ürünleri Ve İşleme Teknolojileri

Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü Ve Analiz Yönt.

GIDA ANALİZLERİ, TEORİ VE UYGULAMALARI

Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi

Lisans

Lisans

Et Bilimi ve Teknolojisi

Et Ürünleri İşleme Mühendisliği

Et Ürünleri İşleme Mühendisliği

Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

Et Ürünleri İşleme Mühendisliği

Et Ürünleri İşleme Mühendisliği

Besin Kimyası ve Analizleri

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

Et Bilimi ve Teknolojisi

Et Bilimi ve Teknolojisi

Ürün Geliştirme

Gıda Analizleri-II

Gıda Analizleri-I

Meslek Tarihi ve Deontolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Et Analizleri-II

Et Analizleri-I

Yönetilen Tezler

2006

2006

Yüksek Lisans

Et teknolojisinde yüksek basınç uygulamaları

Aksu M. İ. (Danışman)

H.ÖZLÜ(Öğrenci)

Makaleler

Tümü (91)
SCI-E, SSCI, AHCI (75)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (77)
ESCI (2)
Scopus (75)
TRDizin (22)
Diğer Yayınlar (6)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2020

2020

1. Pastırma ve potasyum laktat

ERDEMİR E., AKSU M. İ.

2nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020), Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2020, ss.437, (Özet Bildiri)

2016

2016

4. Pastırmanın Renk Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi

AKSU M. İ., ŞAT İ. G., ÖZ F., GÜRSES M., ERDEMİR E., TURAN E.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 Ocak - 07 Ekim 2016, cilt.1, ss.474, (Özet Bildiri)

2016

2016

5. Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi

AKSU M. İ., ŞAT İ. G., ÖZ F., GÜRSES M., ERDEMİR E., TURAN E.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 Ocak - 07 Ekim 2016, cilt.1, ss.473, (Özet Bildiri)

2016

2016

6. Microbiological quality of pastırma covered with cemen paste added to lyophilized water extract of red cabbage

AKSU M. İ., ŞAT İ. G., GÜRSES M., ÖZ F., ERDEMİR E., TURAN E.

1st Black Sea Association of Food Science and Technology, B-FoST Congress, Ohrid, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, cilt.1, ss.82, (Özet Bildiri)

2016

2016

7. Farklı pH’lı pastırma çemenlerin renk özellikleri üzerine kırmızı lahana su ekstraktının etkisi

AKSU M. İ., ŞAT İ. G., TURAN E.

I. Uluslararası Turizm ve Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

2015

2015

9. Some Properties of the Lyophilized Raspberry (Rubus idaeus) Water Extract

AKSU M. İ., ŞAT İ. G., ERDEMİR E., TURAN E.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.302, (Özet Bildiri)

2015

2015

10. Effects of Low Sodium Mixtures of Salts on Microbiological Properties of Pastırma During Storage

KABAN G., KAYA M., AKSU M. İ., YALINKILIÇ B., HAZAR F. Y.

The 3rd International Symposium on Traditional Food From Adriatic to Caucasus, SARAJOVA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.13, (Özet Bildiri)

2015

2015

11. Some Quality Characteristics of the Lyophilized Red Cabbage (Brassica oleracea var capitata f rubra) Water Extract

AKSU M. İ., ŞAT İ. G., ERDEMİR E., TURAN E.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.304, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

12. Free amino acids profile and quality properties of Turkish pastırma cured with potassium lactate and sodium chloride combinations

AKSU M. İ., ERDEMİR E.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.163

2015

2015

13. Kırmızı Pancar (Beta vulgaris ssp vulgaris var conditiva) Liyofilize Su Ekstraktlarlarının Bazı Kalite Özellikleri

AKSU M. İ., ŞAT İ. G., ERDEMİR E., TURAN E.

Pamukkale Gıda Sempozyumu-III, Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, cilt.1, ss.290, (Özet Bildiri)

2015

2015

14. Effect of water extract of Urtica dioica L on the shelf life of vacuum packaged beef steaks

AKSU M. İ., ALİNEZHAD H., ERDEMİR E.

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.124

2015

2015

15. Effect of acute heat and cold stres on meat quality in broilers

ÇOBAN Ö., LAÇİN E., AKSU M. İ., SABUNCUOĞLU ÇOBAN N., ERDEMİR E.

International VETistanbul Group Congress 2015, Pietersburg, Güney Afrika, 7 - 09 Nisan 2015, ss.668-669, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

16. The effect of different nitrite levels on colour values during pastirma production

Erdemir E., Aksu M. İ., Neslihan Ç.

2nd International Congress on Food Technology, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

17. Traditional Fishery Product in Eastern Black Sea : Anchovy

AKSU M. İ., ALP E.

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2013

2013

18. Proteolytic Changes in Meat Products and Their Quality Effects.

Erdemir E., Aksu M. İ.

The 2nd International Symposium On “Traditional Foods From Adriatic To Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.1, (Özet Bildiri)

2013

2013

19. The Effect on Free Amino Acid Composition of Different Nitrite Levels in Pastirma Production, A Turkish Dry Meat Product.

Erdemir E., Aksu M. İ.

59th ICoMIST International Congress of Meat Science and Technology., İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.1, (Özet Bildiri)

2013

2013

20. The Some Chemical Quality Properties of Sirt, Sekerpare, Bohca and Kusgomu Pastirma Types, A Turkish Dry Meat Product.

Çakıcı N., Aksu M. İ.

59th ICoMIST International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, ss.1-2, (Özet Bildiri)

2013

2013

21. Sırt, Bohça, Şekerpare ve Kuşgömü Pastırma Çeşitlerinin Renk Değerleri.

Çakıcı N., Aksu M. İ.

I. International Scientific Conference on Young Researchers. , Baku, Azerbaycan, 26 - 27 Nisan 2013, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

22. Farklı yetiştirme metotlarının etlik piliçlerde besi performansı, kesim, karkas ve bazı et kalite parametreleri üzerine etkisi.

Laçin E., Çoban Ö., Aksu M. İ., Sabuncuoğlu Çoban N., Daş H.

Uluslararası Türk ve Akraba Toplulukları Zootekni Kongresi. Süleyman Demirel Üniversitesi. , Isparta, Türkiye, 11 - 13 Eylül 2012, ss.112-113, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

24. The effects of different cooking methods on beef quality.

Öz F., Aksu M. İ., Turan M.

Novel Approaches in Food Industry. International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1, (Özet Bildiri)

2011

2011

25. Effects of Chelated Minerals Complex on Broiler Meat Quality.

Aksu T., Aksu M. İ., Yörük M. A., Karaoğlu M.

1st International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 11 - 15 Mayıs 2011, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

26. Free amino acids composition of sırt, bohca and sekerpare pastırma types

Ceylan S., Aksu M. İ.

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu), Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1, (Özet Bildiri)

2010

2010

27. Investigating the effect of modified starch on textural properties of beef meat sausage.

Velioğlu H. M., Yılmaz İ., Karaoğlu M. M., Aksu M. İ., Yıldız H.

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu), Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1, (Özet Bildiri)

2009

2009

28. A Study on Possibility of Rosa Canina Seed Use as Feed Ingredient in Diets of Morkaraman Male Lambs.

Esenbuğa N., Macit M., Karaoğlu M., Aksakal V., Yörük M. A., Gül M., et al.

Internatıonal Rural Development Symposıum’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2007

2007

31. The possible use of Thymus vulgaris L. in the production of Sucuk.

Öz F., Kaya M., Aksu M. İ.

2nd International Congress on Food and Nutrition. , İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2007, ss.1, (Özet Bildiri)

2001

2001

34. Pastırma ve Çemende E. coli O157:H7’xxnin İnhibisyonu Üzerine Araştırmalar

AKSU M. İ., KAYA M., ÖZ F.

12. BİYOTEKNOLOJİ Kongresi, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2010

2010

1. Kanatlı Etleri ve Ürünleri

AKSU M. İ., KAYA M.

Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü, Merih Kıvanç, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.78-106, 2010

Desteklenen Projeler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Çikolata Teknolojisi İçin Alternatif Temperleme Tekniği Olarak Sonokristalizasyon Prosesi Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ATALAR İ. (Yürütücü), KONAR N., TOKER Ö. S., POLAT D. G., AKSU M. İ.

2023 - 2024

2023 - 2024

ENKAPSÜLE BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN NUGGET KALİTESİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİLERİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

AKSU M. İ. (Yürütücü), ARSLAN H.

2020 - 2022

2020 - 2022

Sığır Kıymasının Çeşitli Kalite Özellikleri ve Raf Ömrü Üzerine Ahududu Ekstraktının Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

AKSU M. İ. (Yürütücü), GÜLBANDILAR A., TURAN E., TAMTÜRK F.

2020 - 2022

2020 - 2022

Farklı pH ve Ahududu Ekstrakt Seviyelerinin Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü), Konar N., Tamtürk F., Serpen A.

2015 - 2016

2015 - 2016

SIĞIR KIYMASININ ÇEŞİTLİ KALİTE ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE MOR HAVUÇ LİYOFİLİZE SU EKSTRAKTININ ETKİSİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü)

2015 - 2016

2015 - 2016

Pastırma çemeni üretiminde kırmızı lahana su ekstraktı kullanım imkânlarının araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

AKSU M. İ. (Yürütücü)

2014 - 2016

2014 - 2016

Farklı meyve ve sebze su ekstraktları ile üretilen çemenlerin pastırma kalitesi üzerine etkisi

TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı

Aksu M. İ. (Yürütücü)

2014 - 2016

2014 - 2016

Farklı oranlarda potasyum laktat ve sodyum klorür ile kürlenen etlerden üretilen pastırmaların kalite özelliklerinin belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

AKSU M. İ. (Yürütücü)

2014 - 2015

2014 - 2015

Sığır Etlerinin Fosfolipid Kompozisyonu Üzerine Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

AKSU M. İ. (Yürütücü)

2013 - 2015

2013 - 2015

Düşük sodyum içerikli tuz karışımlarının pastırmanın fiziksel kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkileri

TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı

Aksu M. İ., Kaya M.(Yürütücü)

2013 - 2014

2013 - 2014

Pastırma üretim aşamalarında fosfolipid ve fosfolipidlerin yağ asidi kompozisyonundaki değişimlerin belirlenmesi (2013/111)

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü)

2013 - 2013

2013 - 2013

Çeşitli Gıdalarda Organoklorlu ve Organofosforlu Pestisit Kalıntılarının Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ., Öz F.(Yürütücü)

2013 - 2013

2013 - 2013

Sığır bifteklerinin raf ömrü üzerine Urtica dioica L su ekstraktının etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü)

2012 - 2012

2012 - 2012

Pastırma Üretiminde Laktat Kullanımının Ürün Kalite Özellikleri ve Raf Ömrüne Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü)

2011 - 2012

2011 - 2012

Tasarım ve Planlama AR GE Sürekli Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Projesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı

Aksu M. İ. (Yürütücü), Keskin A., Karahan F., Çiltaş A.

2011 - 2011

2011 - 2011

Sırt Bohça Şekerpare ve Kuşgömü Pastırma Çeşitlerinin Kalite Özellikleri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü), Erdemir E.

2011 - 2011

2011 - 2011

Pastırma Üretiminde Nitrit Kullanımının Amino Asit Kompozisyonu Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü), Erdemir E.

2009 - 2010

2009 - 2010

Sığır Kıymasının Kalite Özellikleri ve Raf Ömrüne Trochystemon Orientalis L Ekstraktının Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü)

2009 - 2009

2009 - 2009

Pastırma çeşitlerinin (Sırt, Eğrice, Şekerpare) Amino Asit Kompozisyonunun Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü)

2008 - 2009

2008 - 2009

Isırgan Otu Ekstraktı ve Sodyumtripolifosfatın Modifiye Atmosferde Ambalajlanmış Kıymaların Kalite Özellikleri ve Raf Ömrüne Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü)

2004 - 2005

2004 - 2005

Farklı Yağ Karışımlarının ve Antioksidan İlavesinin Kavurma Kalitesine Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü)

2003 - 2004

2003 - 2004

Kavurma Üretiminde Antioksidan ( BHA ve Tokoferol ) Kullanım İmkanları

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

AKSU M. İ. (Yürütücü)

2003 - 2004

2003 - 2004

Değişik Firmalardan Temin Edilen Sucuklarda Biyojen Aminlerin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü), Kaya M., Gençcelep H., Kaban G.

2002 - 2003

2002 - 2003

Modifiye Atmosfer Uygulanarak Ambalajlanmış Sucuk ve Pastırmaların Raf Ömürlerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ. (Yürütücü), Kaya M.

2000 - 2001

2000 - 2001

Sucuk Üretiminde E. coli O157:H7’nin Gelişimi Üzerine Farklı Starter Kültürler ve Nitrat nitritin Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

AKSU M. İ.

1999 - 1999

1999 - 1999

Pastırma Üretiminde Starter Kültür Kullanım İmkanlarının Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

Aksu M. İ., Kaya M.(Yürütücü)

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Frontiers in Microbiology

Yardımcı Editör/Bölüm Editörü

2006 - Devam Ediyor

2006 - Devam Ediyor

JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY

Editörler Kurulu Üyesi

2007 - 2017

2007 - 2017

ASIAN JOURNAL OF POULTRY SCIENCE

Editörler Kurulu Üyesi

2007 - 2017

2007 - 2017

RESEARCH JOURNAL OF MICROBIOLOGY

Editörler Kurulu Üyesi

2010 - 2016

2010 - 2016

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Yayın Kurul Üyesi

2007 - 2016

2007 - 2016

JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY

Yayın Kurul Üyesi

2006 - 2016

2006 - 2016

AMERICAN JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY

Editörler Kurulu Üyesi

2008 - 2010

2008 - 2010

Journal Of Muscle Foods

Yardımcı Editör/Bölüm Editörü

2007 - 2010

2007 - 2010

Journal Of Muscle Foods

Editörler Kurulu Üyesi

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

1993 - Devam Ediyor

1993 - Devam Ediyor

Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası

Üye

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Haziran 2023

Haziran 2023

FRONTIERS IN MICROBIOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

FOODS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

SUSTAINABILITY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

FOODS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

PLOS ONE

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Nisan 2023

Nisan 2023

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Nisan 2023

Nisan 2023

FOODS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mart 2023

Mart 2023

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2023

Mart 2023

JOURNAL OF FOOD QUALITY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mart 2023

Mart 2023

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2023

Mart 2023

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Şubat 2023

Şubat 2023

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Şubat 2023

Şubat 2023

Black Sea Journal of Agriculture

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2023

Şubat 2023

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ocak 2023

Ocak 2023

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2022

Aralık 2022

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2022

Aralık 2022

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2022

Ekim 2022

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2022

Eylül 2022

Food and Health

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2022

Eylül 2022

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Eylül 2022

Eylül 2022

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Eylül 2022

Eylül 2022

FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2022

Eylül 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Eylül 2022

Eylül 2022

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

FRONTIERS IN MICROBIOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

SUSTAINABILITY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

Applied Food Research

ESCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

MOLECULES

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2022

Mart 2022

Applied Food Research

ESCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

Applied food research

ESCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

FRONTIERS IN MICROBIOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

FRONTIERS IN NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2021

Aralık 2021

Journal of Agricultural Sciences

Diğer Dergiler

Kasım 2021

Kasım 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2021

Kasım 2021

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Kasım 2021

Kasım 2021

Journal Of Food Engineering

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2021

Kasım 2021

FRONTIERS IN MICROBIOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2021

Ağustos 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2021

Ağustos 2021

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2021

Temmuz 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2021

Haziran 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2021

Haziran 2021

ANIMAL SCIENCE JOURNAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2021

Mayıs 2021

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2021

Mayıs 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2021

Mayıs 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Nisan 2021

Nisan 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2021

Mart 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2021

Mart 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Şubat 2021

Şubat 2021

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ocak 2021

Ocak 2021

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ocak 2021

Ocak 2021

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2020

Aralık 2020

Journal Of Food Processing And Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2020

Aralık 2020

Journal Of Food Science And Technology-Mysore

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2020

Kasım 2020

Journal Of Food Science And Technology-Mysore

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2020

Kasım 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2020

Kasım 2020

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2020

Ekim 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2020

Ekim 2020

Journal Of Food Science And Technology-Mysore

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ekim 2020

Ekim 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2020

Ekim 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2020

Ağustos 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2020

Temmuz 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2020

Haziran 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2020

Haziran 2020

INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2020

Mayıs 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2020

Nisan 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2020

Nisan 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2020

Nisan 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2020

Mart 2020

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2020

Mart 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2020

Mart 2020

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2020

Mart 2020

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2020

Ocak 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2020

Ocak 2020

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2017

Haziran 2017

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2016

Temmuz 2016

KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2016

Nisan 2016

CYTA-JOURNAL OF FOOD

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2016

Nisan 2016

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2016

Mart 2016

FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2016

Mart 2016

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2016

Ocak 2016

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2016

Ocak 2016

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2016

Ocak 2016

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2015

Aralık 2015

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2015

Aralık 2015

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2015

Aralık 2015

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2015

Kasım 2015

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2015

Ekim 2015

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2015

Ekim 2015

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2015

Ekim 2015

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2015

Ekim 2015

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2015

Ağustos 2015

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2015

Haziran 2015

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2015

Mayıs 2015

JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2015

Nisan 2015

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2015

Mart 2015

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ *

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2015

Mart 2015

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2015

Şubat 2015

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2014

Eylül 2014

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2014

Ağustos 2014

BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2014

Temmuz 2014

GIDA

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2014

Temmuz 2014

JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2014

Haziran 2014

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2014

Haziran 2014

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2014

Haziran 2014

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2014

Mayıs 2014

Tarım Bilimleri Dergisi

Diğer Dergiler

Mayıs 2014

Mayıs 2014

CYTA-JOURNAL OF FOOD

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2014

Nisan 2014

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2014

Mart 2014

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2014

Şubat 2014

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2014

Şubat 2014

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2013

Aralık 2013

FOOD RESEARCH INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2013

Aralık 2013

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2013

Kasım 2013

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2013

Ağustos 2013

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2013

Ağustos 2013

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2013

Ağustos 2013

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2013

Temmuz 2013

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2013

Temmuz 2013

JOURNAL OF FOOD QUALITY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2013

Temmuz 2013

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2013

Haziran 2013

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2013

Haziran 2013

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2013

Haziran 2013

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2013

Mayıs 2013

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2013

Mart 2013

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2013

Mart 2013

CYTA-JOURNAL OF FOOD

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2013

Şubat 2013

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2013

Şubat 2013

Anti-Infective Agents

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2013

Şubat 2013

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2013

Şubat 2013

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2013

Ocak 2013

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2013

Ocak 2013

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2013

Ocak 2013

Journal Of Food Processing And Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2013

Ocak 2013

POLYMERS IN PACKAGING APLICATIONS

Diğer Yayınevleri tarafından basılan bilimsel/mesleki kitapta bölüm

Ocak 2013

Ocak 2013

JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2012

Aralık 2012

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2012

Aralık 2012

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2012

Kasım 2012

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2012

Kasım 2012

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2012

Ekim 2012

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2012

Ekim 2012

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2012

Eylül 2012

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2012

Temmuz 2012

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2012

Temmuz 2012

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2012

Haziran 2012

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2012

Haziran 2012

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2012

Mayıs 2012

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2012

Mayıs 2012

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2012

Nisan 2012

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2012

Nisan 2012

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2012

Mart 2012

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2012

Mart 2012

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2012

Şubat 2012

The Open Food Science Journal

Diğer Dergiler

Şubat 2012

Şubat 2012

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2012

Şubat 2012

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2012

Şubat 2012

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2012

Ocak 2012

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2012

Ocak 2012

Journal Of Food Science And Technology-Mysore

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2012

Ocak 2012

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2012

Ocak 2012

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2012

Ocak 2012

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2011

Kasım 2011

AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2011

Ekim 2011

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2011

Eylül 2011

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2011

Eylül 2011

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2011

Ağustos 2011

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2011

Temmuz 2011

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2011

Temmuz 2011

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2011

Temmuz 2011

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2011

Haziran 2011

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2011

Haziran 2011

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2011

Mayıs 2011

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2011

Mayıs 2011

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2011

Nisan 2011

AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2011

Nisan 2011

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2011

Nisan 2011

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2011

Mart 2011

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2011

Mart 2011

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2011

Mart 2011

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2011

Şubat 2011

Journal of Food Processing and Technology

Diğer Dergiler

Şubat 2011

Şubat 2011

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2011

Ocak 2011

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2011

Ocak 2011

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2011

Ocak 2011

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2011

Ocak 2011

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2010

Aralık 2010

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2010

Aralık 2010

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2010

Aralık 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2010

Kasım 2010

Journal Of Food Science And Technology-Mysore

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2010

Kasım 2010

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2010

Ekim 2010

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2010

Ekim 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2010

Ekim 2010

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2010

Ekim 2010

JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2010

Ekim 2010

FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2010

Ekim 2010

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2010

Ekim 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2010

Ekim 2010

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2010

Eylül 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2010

Eylül 2010

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2010

Eylül 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2010

Eylül 2010

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2010

Eylül 2010

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2010

Eylül 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2010

Eylül 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2010

Ağustos 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2010

Ağustos 2010

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2010

Ağustos 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2010

Temmuz 2010

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2010

Temmuz 2010

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2010

Temmuz 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2010

Temmuz 2010

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2010

Haziran 2010

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2010

Haziran 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2010

Haziran 2010

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2010

Haziran 2010

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2010

Haziran 2010

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2010

Haziran 2010

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2010

Haziran 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2010

Haziran 2010

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2010

Haziran 2010

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2010

Haziran 2010

ASIAN JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2010

Mayıs 2010

JOURNAL OF FOOD QUALITY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2010

Mayıs 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2010

Mayıs 2010

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2010

Mayıs 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2010

Nisan 2010

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2010

Nisan 2010

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2010

Nisan 2010

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2010

Nisan 2010

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2010

Mart 2010

GIDA

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2010

Mart 2010

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2010

Mart 2010

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2010

Mart 2010

Hasad Gıda

Diğer Dergiler

Şubat 2010

Şubat 2010

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2010

Şubat 2010

The Open Food Science Journal

Diğer Dergiler

Şubat 2010

Şubat 2010

African Journal of Biochemistry Research

Diğer Dergiler

Ocak 2010

Ocak 2010

JOURNAL OF FOOD QUALITY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2010

Ocak 2010

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2010

Ocak 2010

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2009

Aralık 2009

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2009

Kasım 2009

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2009

Ekim 2009

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2009

Eylül 2009

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2009

Ağustos 2009

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2009

Temmuz 2009

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2009

Temmuz 2009

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2009

Temmuz 2009

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2009

Haziran 2009

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2009

Haziran 2009

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2009

Haziran 2009

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2009

Mayıs 2009

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2009

Mayıs 2009

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2009

Mayıs 2009

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2009

Mart 2009

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2009

Şubat 2009

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2009

Şubat 2009

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2009

Şubat 2009

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2009

Şubat 2009

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2009

Ocak 2009

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2009

Ocak 2009

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2008

Aralık 2008

JOURNAL OF MUSCLE FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2008

Ekim 2008

Journal of Applied Biosiences

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ekim 2008

Ekim 2008

The Open Food Science Journal

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Temmuz 2008

Temmuz 2008

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2008

Haziran 2008

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2008

Haziran 2008

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2008

Haziran 2008

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2008

Haziran 2008

The Open Food Science Journal

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Haziran 2008

Haziran 2008

The Open Food Science Journal

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Nisan 2008

Nisan 2008

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2008

Mart 2008

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2008

Mart 2008

The Open Food Science Journal

Diğer Dergiler

Mart 2008

Mart 2008

The Open Food Science Journal

Diğer Dergiler

Şubat 2008

Şubat 2008

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2008

Şubat 2008

MEAT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2008

Ocak 2008

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2008

Ocak 2008

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VETERİNER BİLİMLERİ DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2008

Ocak 2008

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2007

Aralık 2007

American Journal of Food technology

Diğer Dergiler

Kasım 2007

Kasım 2007

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2007

Kasım 2007

American Journal Of Food Technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Kasım 2007

Kasım 2007

Asian Journal Of Poultry Science

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ekim 2007

Ekim 2007

JOURNAL OF MUSCLE FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2007

Ekim 2007

Asian Journal of Poultry Science

Diğer Dergiler

Ekim 2007

Ekim 2007

Asian Journal Of Poultry Science

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ekim 2007

Ekim 2007

American Journal Of Food Technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ağustos 2007

Ağustos 2007

International Journal of Agricultural Research

Diğer Dergiler

Temmuz 2007

Temmuz 2007

JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2007

Haziran 2007

Research Journal of Agricultural Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Haziran 2007

Haziran 2007

JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2007

Haziran 2007

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2007

Haziran 2007

Asian Journal of Animal and Veterinary Advances

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mayıs 2007

Mayıs 2007

American Journal of Food technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mayıs 2007

Mayıs 2007

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2007

Mayıs 2007

JOURNAL OF MUSCLE FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2007

Mayıs 2007

ASIAN JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2007

Mayıs 2007

American Journal of Food Technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Nisan 2007

Nisan 2007

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2007

Nisan 2007

JOURNAL OF MUSCLE FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2007

Şubat 2007

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2007

Ocak 2007

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2006

Aralık 2006

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2006

Kasım 2006

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2006

Kasım 2006

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2006

Kasım 2006

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2006

Ekim 2006

JOURNAL OF MUSCLE FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2006

Eylül 2006

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2006

Ağustos 2006

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2006

Haziran 2006

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2006

Haziran 2006

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2006

Mayıs 2006

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ TEKİRDAĞ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2006

Nisan 2006

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2006

Ocak 2006

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2005

Ekim 2005

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2005

Nisan 2005

JOURNAL OF MUSCLE FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2005

Mart 2005

JOURNAL OF MUSCLE FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2004

Temmuz 2004

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2004

Mayıs 2004

JOURNAL OF MUSCLE FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2004

Mayıs 2004

JOURNAL OF MUSCLE FOODS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2004

Mart 2004

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2004

Ocak 2004

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2002

Şubat 2002

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2001

Ocak 2001

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Mayıs 2023

Mayıs 2023

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Y.Lisans, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2023

Mayıs 2023

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Y.Lisans, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2023

Nisan 2023

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye

Mart 2023

Mart 2023

TÜBİTAK Projesi

1002 - Hızlı Destek Programı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye

Ekim 2022

Ekim 2022

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Y.Lisans, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2022

Mayıs 2022

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Y.Lisans, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye

Mayıs 2022

Mayıs 2022

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Y.Lisans, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye

Şubat 2022

Şubat 2022

TÜBİTAK Projesi

1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye

Şubat 2022

Şubat 2022

TÜBİTAK Projesi

1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye

Eylül 2021

Eylül 2021

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye

Mart 2021

Mart 2021

TÜBİTAK Projesi

1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Mayıs 2008

Mayıs 2008

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Kongre Sekreteri

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Aksu M. İ.
Erzurum, Türkiye

Ödüller



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1337

h-indeksi (WOS): 22

Jüri Üyelikleri

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Doçentlik Sınavı

DR. MENEKŞE BULUT - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Nisan-2023

Nisan 2023

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Doçentlik Atama Jürisi Derya Koçak Yanık - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

DOÇENTLİK ATAMA JÜRİSİ-ONUR KETENOĞLU - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Doçentlik Atama Jürisi İlyas ATALAR - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Doçentlik Sınavı

Doçentlik sınav jürisi, ÜAK, Aralık 2022 - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

- Pamukkale Üniversitesi

Aralık-2021

Aralık 2021

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Aralık 2021 - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Aralık-2021

Aralık 2021

Doçentlik Sınavı

Doçentlik sınav jürisi, ÜAK, Aralık 2021 - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Temmuz-2021

Temmuz 2021

Doçentlik Sınavı

- Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Nisan-2021

Nisan 2021

Doçentlik Sınavı

- Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Şubat-2021

Şubat 2021

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

Dr. Öğretim Üyesi Atama Jüriliği - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Şubat-2021

Şubat 2021

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

Dr. Öğretim Üyesi Atama Jüriliği - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Doçentlik Sınavı

- Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Haziran-2020

Haziran 2020

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

- Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Mayıs-2020

Mayıs 2020

Doçentlik Sınavı

- Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Haziran-2016

Haziran 2016

Doçentlik Sınavı

Doçentlik sınav jürisi, ÜAK, Ekim 2015 - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2016

Haziran 2016

Doçentlik Sınavı

Doçentlik sınav jürisi, ÜAK, Ekim 2015 - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2016

Haziran 2016

Doçentlik Sınavı

Doçentlik sınav jürisi, ÜAK, Ekim 2015 - Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2015

Ağustos 2015

Doktora Yeterlik Sınavı

N. ÇAKICI - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2015

Temmuz 2015

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

GÜL KOTAN - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2015

Temmuz 2015

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Gül Kotan - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2015

Temmuz 2015

Doktora Yeterlik Sınavı

Emel ÖZ - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2015

Temmuz 2015

Doktora Yeterlik Sınavı

R. JABERİ - Atatürk Üniversitesi

Şubat-2015

Şubat 2015

Doktora Yeterlik Sınavı

E. ALP - Atatürk Üniversitesi

Ekim-2014

Ekim 2014

Doçentlik Sınavı

Doçentlik sınav jürisi, ÜAK, Mayıs 2014 - Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2014

Ağustos 2014

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Rahimeh JABERİ - Atatürk Üniversitesi

Ağustos-2014

Ağustos 2014

Doktora Yeterlik Sınavı

E. ERDEMİR - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2014

Temmuz 2014

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Ali ZAMAN - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2014

Haziran 2014

Tez Savunma (Doktora)

GÖZDE KILINÇ - Atatürk Üniversitesi

Mart-2014

Mart 2014

Akademik Kadroya Atama-Profesörlük

Prof. Dosyası - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Temmuz-2013

Temmuz 2013

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Selami ERKAN - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2012

Temmuz 2012

Tez Savunma (Doktora)

AHMET AKKÖSE - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2012

Temmuz 2012

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

İSMAİL BAYIR - Atatürk Üniversitesi

Kasım-2011

Kasım 2011

Tez Savunma (Doktora)

A. N. Sirkecioğlu - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2011

Haziran 2011

Tez Savunma (Doktora)

SİMAY ANGİS - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2010

Temmuz 2010

Doktora Yeterlik Sınavı

Ö. ERTEKİN - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2010

Temmuz 2010

Doktora Yeterlik Sınavı

B. YALINKILIÇ - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2010

Temmuz 2010

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

EMRE KABİL - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2010

Haziran 2010

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Özlem ERTEKİN TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2009

Temmuz 2009

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

B. YALINKILIÇ - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2009

Haziran 2009

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

GÖZDE KILINÇ - Atatürk Üniversitesi

Şubat-2009

Şubat 2009

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

SİMAY ANGİŞ TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Eylül-2008

Eylül 2008

Tez Savunma (Doktora)

AYŞEGÜL ÇARBAŞ - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2008

Temmuz 2008

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

CÜNEYT YÜZGÜL - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2008

Haziran 2008

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

A. N. SİRKECİOĞLU TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2008

Haziran 2008

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Ahmet AKKÖSE TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2008

Haziran 2008

Doktora Yeterlik Sınavı

A. Akköse - Atatürk Üniversitesi

Ekim-2007

Ekim 2007

Tez Savunma (Doktora)

GÜZİN KABAN - Atatürk Üniversitesi

Şubat-2007

Şubat 2007

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

B. YALINKILIÇ TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Şubat-2007

Şubat 2007

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

A. N. SİRKECİOĞLU - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2006

Haziran 2006

Tez Savunma (Doktora)

HÜSEYİN GENÇCELEP - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2006

Haziran 2006

Tez Savunma (Doktora)

FATİH ÖZ - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2004

Temmuz 2004

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

GÜZİN KABAN - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2004

Temmuz 2004

Tez Savunma (Doktora)

B. KIRIM - Atatürk Üniversitesi

Ocak-2004

Ocak 2004

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

HÜSEYİN GENÇCELEP TİK ÜYELİĞİ - Atatürk Üniversitesi

Temmuz-2003

Temmuz 2003

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

İLKNUR ÇAYIR - Atatürk Üniversitesi

Eylül-2002

Eylül 2002

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Handan Öztürk Er - Atatürk Üniversitesi

Haziran-2002

Haziran 2002

Tez Savunma (Doktora)

Ş. A. HİSAR - Atatürk Üniversitesi

Mart-2002

Mart 2002

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

BİRSEN KIRIM TİK Üyeliği - Atatürk Üniversitesi